Wissel Kleur Af met Schilderijen in je Interieur

Wissel Kleur Af met Schilderijen in je Interieur

Interieur kleur en schilderijen inspiratie (Foto Schilderijenshop.com  op DroomHome.nl)

Als het om interieur gaat is het soms leuk om wat kleur toe te voegen om sfeer te brengen. Er hangt alleen vrij veel risico aan felle kleuren banken of kasten of ander interieur met een springende kleur, de kans dat je het na een maand toch niet meer mooi vindt is behoorlijk groot. Een oplossing hiervoor is om met schilderijen je interieur toch wat kleur of sfeer te geven! Schilderijen zijn makkelijk af te wisselen, en ook niet zo duur als een nieuwe bank of stoelen en ander interieur. Als je dan in een kleurrijke mood bent, of verschillende seizoenen naar buiten wil brengen, kun je zo iets aan de muur hangen!

Rustige sfeer
Een rustige sfeer is soms ook fijn, niet te veel afleiding en niet te felle kleuren. In de winter is het bijvoorbeeld erg rustgevend om wat neutralere kleuren in je huis te hebben. Denk aan schilderijen met grijstinten of zachtere warmtinten. Wat ook rust uit kan stralen zijn schilderijen met wat vagere verfstreken. Wat kleur erin is wel leuk en vrolijk, maar het hoeft niet te overdreven als jij of iemand anders in je huidhouden daar onrustig van wordt. De keuze in schilderijen is eindeloos, er bestaat altijd wel voor ieder wat wils. En als dat niet het geval is, zou je altijd nog zelf iets op een doek kunnen proberen te zetten! Meteen een leuke activiteit voor het weekend.

Interieur kleur en schilderijen inspiratie – vrolijke schilderijen (Foto Schilderijenshop.com  op DroomHome.nl)

Kleurrijke sfeer
Maar, als je liever het hele jaar door lekker een fleurige en kleurrijke sfeer in huis hebt, is een vrolijk schilderij misschien iets voor jou. Niks ervan winterdip, laat die kleuren maar schijnen! Leuke kleurtjes geven een positieve huiselijke sfeer en toveren snel een lach op je gezicht. Kleurrijke schilderijen hoeven niet per se er fel te zijn. Je kan ook kiezen voor pastel kleuren als je niet wil dat er te veel aandacht naar de schilderijen toe wordt getrokken.

Andere toevoegingen
En niet alleen schilderijen kunnen je huis meer sfeer geven, denk bijvoorbeeld ook aan leuke vloerkleden. Daar hangen ook meer voordelen aan dan alleen sfeer. Ook kleinere attributen zoals vrolijke of stylish kussenslopen, kaarshouders of beeldjes zijn een aardige toevoeging aan je interieur. Kortom, er is genoeg waarmee jij je interieur kan afwisselen of sfeer in kan brengen! Hopelijk ben je door dit artikel op wat leuke ideeën gekomen en ben je geïnspireerd om je interieur een nieuwe look te geven!

Google+