4 Tips: Shop de Mooiste Woonaccessoires voor een Kleine Portemonnee

4 Tips: Shop de Mooiste Woonaccessoires voor een Kleine Portemonnee

 4 Tips om goedkoop de mooiste woonaccessoires te shoppen voor een betaalbare prijs (Foto Pixabay.com Stocksnap  op DroomHome.nl)

Ook zo’n zin in een (mini-) make-over van de woonkamer of slaapkamer, maar heb je een klein budget of vind je het een sport om zo weinig mogelijk te betalen? Dan kun je wel wat ‘super goedkoop woonshoppen’ tips gebruiken. Wie weet heb jij, met Pinterest als grote inspiratiebron, jouw huis straks ingericht voor een heel betaalbare prijs!

1 - Kortingscodes – Kortingsacties
Ga je niet makkelijk de deur uit of vind je het gewoon easy en handig om online te bestellen dan kun je met een simpele zoektocht op het net, snel de beste kortingscodes en kortingsacties vinden. Met een bol.com kortingscode krijg je regelmatig, voor een bepaalde periode, een erg leuke korting op beddengoed bijvoorbeeld of andere woondecoratie.  Snel verdiend!

4 Tips om goedkoop de mooiste woonaccessoires te shoppen voor een betaalbare prijs - Kortingscodes, Black Friday en Cyber Monday sales  (Foto Pixabay.com Wokandapix  op DroomHome.nl)

2 - Uitverkoop – Sales – Opruiming
De winkeluitverkoop die zo’n 6 weken duurt, start in de zomer rond 1 juli en in de winter na 1 januari. De beste koopjes en grootste kortingen haal je dan begin augustus en februari . Voor de grote aankopen in huis, maak je in de maanden april en september kans op een fantastisch meubel voor een bescheiden bedrag. De meubel toonzalen worden dan opgeruimd voor de nieuwe collectie vanaf de meubelbeurzen van Milaan en Parijs. Naast langere periodes van opruiming van woondecoratie in de winkels en online, doen veel zaken ook mee aan de speciale sale-dagen als dagdeals, Black Friday en Cyber Monday.

4 Tips om goedkoop de mooiste woonaccessoires te shoppen voor een betaalbare prijs - Kringloopwinkels en tweedehands winkels bezoeken.(Foto Pixabay.com Kaboompics  op DroomHome.nl)

3 - Kringloopwinkel
Loop regelmatig binnen bij een plaatselijke kringloopwinkel. Wie weet wat je tegen komt. Ergens gericht naar zoeken is niet makkelijk in een tweedehands woonwinkel, maar soms staat daar net die leuke poef en liggen er de perfecte kussens voor op jouw bank, voor een klein bedrag. Ook kringloopwinkels kunnen onverwacht voor de meest simpele dingen als bestek een flinke prijs vragen. Gewoon laten liggen, volgende keer beter.

4 Tips om goedkoop de mooiste woonaccessoires te shoppen voor een betaalbare prijs - Vrijmarkten, rommelmarkten en vlooienmarkten bezoeken.(Foto Pixabay.com Geralt  op DroomHome.nl)

5 - Vrijmarkten
Speur de lokale krantjes af waar en wanneer er precies een rommelmarkt in de buurt is. In de wintermaanden vinden de vlooienmarkten vooral binnen plaats waarvoor een paar euro  entree gevraagd wordt. Dit geld spaar je uit als je kunt wachten tot in de lente de garagesales bij de mensen thuis en de kofferbaksales weer beginnen te komen. Het voordeel van een rommelmarkt binnen is dat je weet wanneer de deuren van de zaal open gaan. Voor een vrijmarkt buiten moet je voor dag en dauw op om de andere gelukszoekers naar de mooiste  vazen en serviesstukken voor te zijn. Het  hoogtepunt is natuurlijk ieder jaar weer: Koningsdag, de dag waarop heel Nederland één grote vrijmarkt is.

Belangrijke tip: Afdingen hoort bij een rommelmarkt, maar hou het gezellig. Als de beginprijs al veel te hoog ligt, bedank dan vriendelijk. Wie weet kun je het later op de dag alsnog voor een schappelijke prijs kopen. 

Google+