Arne & Carlos Breien Het Jaar Aan Elkaar!

Arne & Carlos Breien Er Op Los!

Arne & Carlos Breien van Woonaccessoires! -  Van Arne & Carlos Kerstballen Breien tot Arne & Carlos Pasen Breien van Paaseieren, Kuikentjes, Paashazen tot Ei-Truien LEES MEER... (Foto Arne & Carlos  op DroomHome.nl)

Het Noorse breiduo Arne & Carlos zet het breien weer helemaal op de wereldkaart!

Na het populaire 'Arne & Carlos Kerstballen Breien' boek, gepubliceerd in 9 talen, is er nu het 'Arne & Carlos Breien Op Hun Paasbest' boek!

Van sfeervol kerst breien naar het voorjaarsgevoel met Pasen breien!

Arne & Carlos Pasen Breien

Na het grote succes over kerstballen breien werden Arne Nerjordet & Carlos Zachrison enthousiast over het idee om ook paasaccessoires te breien.

Arne & Carlos Breien van Woonaccessoires! -  Arne & Carlos Pasen Breien van Paaseieren, Kuikentjes, Paashazen tot Ei-Truien - Boek Arne & Carlos Pasen Op Hun Paasbest LEES MEER... (Foto Arne & Carlos  op DroomHome.nl)Het boek 'Arne & Carlos Breien Op Hun Paasbest' staat vol met breipatronen voor paaseieren met voorjaarsmotieven om in de paastak te hangen. Naast patronen voor schattige kippen en kuikentjes zijn er ook traditionele Noorse paastraditie breimotieven als ijsvissers, man op ski's en het buitentoilet! Geen eieren zoeken maar zoeken naar het buitentoilet is DE Noorse paastraditie. Het Arne & Carlos breiboek geeft inspiratie voor paashazen, kleding voor de paashazen en natuurlijk ei-truien of eierwarmers om het ei warm te houden.

Internationale Brei Successen

Arne, al de vierde generatie into breien & Carlos geven regelmatig brei workshops in Nederland, waar opvallend veel mannen bij zijn. Ze gaan ook in Amerika op breitour.

Het kerstballen breien boek is dan ook in US een geweldige bestseller. Het duo geeft in haar breiboeken makkelijk te maken breipatronen waarmee stap voor stap naar het breiresultaat toe gewerkt wordt.

Hippe Arne & Carlos Kerstballen Breien

Kerstballen breien is hot en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Arne & Carlos Breien van Woonaccessoires! -  Van Arne & Carlos Kerstballen Breien met de Kerst! Traditionele Scandinavische Patronen van Wol op Trendy Kerstballen voor in de Kerstboom - Boek 'Kerstballen Breien met Arne & Carlos' LEES MEER... (Foto Arne & Carlos  op DroomHome.nl) De ontwerpers zijn ooit samen begonnen met het breien van truien en accessoires in traditionele Noorse breipatronen. Ze zijn beiden gek op kerst en waarom gaan we geen kerstballen breien met deze Scandinavische patronen?

In het boek 'Kerstballen breien met Arne & Carlos' wordt uitgelegd hoe je de 55 verschillende kerstballen breit. Het trendy breiboek gaat uit van één basismodel voor alle kerstballen van wol. Het is niet alleen geschikt voor de geoefende brei(st)ers, maar ook voor starters.

Arne & Carlos Breitrends

Volgens de twee heren raken de Noorse patronen uit.

De nieuwe breitrend wordt: natuur. Het breien van eenden, bloemen, vlinders en vogels. Arne & Carlos zijn dan ook bezig met een boek over tuin breisels!

Google+