Blomus Design Woonaccessoires in de Keuken

Nieuwe Blomus Design Woonaccessoires

Blomus Design Collectie

Nieuwste Blomus design collectie. Dit najaar presenteert Blomus haar noviteiten met onder andere: NAVETTA kaasrasp - PEREA zout-/pepermolen & vaatje - VINEDO wijnrek - VELIO sleutelkasten - MENOTO wandkapstok.

Blomus Kaasrasp NAVETTA

De dagen worden steeds korter en de herfst komt dichterbij. Na een wandeling in de regen of een lang werkdag is een lekker bord verse pasta precies datgene wat de avond perfect maakt. Of de pasta nu met groente, vis of vlees is bereid, de kaas mag niet ontbreken.

Blomus Design - Nieuwste Blomus Design Accessoires Najaar 2013 - Blomus Parmazaanse Kaas & Kaasrasp Navetta - MEER Blomus Design .... (Foto Blomus Design Cheese Grater  op DroomHome.nl)

Daarvoor zijn verschillende harde kazen geschikt zoals Grana Parmegiano of Pecorino, het liefst vers geraspt zodat het kruidige aroma vrijkomt. NAVETTA, de nieuwe kaasrasp van Blomus is hierbij een betrouwbare hulp. De rvs rasp omhuld met kunststof ligt in een opvangschaaltje, en ligt door de afgeronde vorm aangenaam in de hand. NAVETTA kan dankzij een afgevlakte onderkant eenvoudig op de gedekte tafel worden neergezet. Vers geraspte kaas wordt in de geïntegreerde schaal opgevangen en kan door een opening direct over de pasta, risotto en salade worden gestrooid, zonder dat een lepel of een andere schaal nodig is. NAVETTA is dankzij het mooie design een elegante verschijning op iedere gedekte tafel. Een ideaal geschenk voor hobbykok en pastafans.

Blomus Zout- en pepermolen/vaatje PEREA

Door het vers malen van kruiden, komt het volle aroma vrij. Daarbij komen ook de etherische oliën vrij die het gerecht heerlijk kruidig laten smaken.Blomus Design - Nieuwste Blomus Design Accessoires Najaar 2013 - Blomus Peper & Zoutmolen Perea - MEER Zout & Pepermolens .... (Foto Blomus Design Salt & Pepper Mill  op DroomHome.nl)

PEREA van blomus zorgt daarnaast ook voor de juiste dosering. De pepermolen bestaat uit mat rvs en het acrylglas kan met zeezout of peperkorrels worden gevuld. Met de rvs kop kan worden ingesteld hoe grof de molen maalt en het hoogwaardige keramisch materiaal biedt de beste eigenschappen voor het malen van de gedroogde kruiden. De PEREA staat niet alleen goed in de keuken, maar ook op de gedekte tafel vormt ze een blikvanger. Omdat de maler zich in de kop van de molen bevindt, blijven kruimels op de tafel achterwege. Op de gedekte tafel mogen ook de klassiekers niet ontbreken: het zout- en pepervaatje PEREA. Met de zout- en peperset PEREA van blomus laten zich verse vleesgerechten, groente of paste altijd gemakkelijk en individueel nakruiden.
Het moderne design past optisch perfect bij de peper- en zoutmolen van PEREA.

Blomus Wijnrek VINEDO

Bij een etentje met vrienden of een gezellig diner voor twee hoort een glas wijn. Om van de volle smaak te genieten, speelt ook de juiste bewaring een doorslaggevende rol.

Blomus Design - Nieuwste Blomus Design Accessoires Najaar 2013 - Blomus Wijnrek Vinedo - MEER Blomus .... (Foto Blomus Design Wine Rack  op DroomHome.nl)Zo geldt dat rode wijn liggend het beste kan worden bewaard, zodat de kurk altijd goed bevochtigd blijft. Als deze uitdroogt, kan lucht in de fles komen en bederft de wijn. In het VINEDO wijnrek van blomus is plaats voor acht flessen wijn.

Zo kan een kleine voorraad worden aangelegd voor gezellige winteravonden. Op de voorgevormde kunststofschalen passen steeds twee flessen per etage. Het handzame wijnrijk VINEDO bestaat uit een rand aan het einde van de schaal, verchroomde staanders uit staaldraad en kan door zijn elegantie makkelijk in de keuken of eetkamer worden geplaatst. Vanzelfsprekend biedt VINEDO ook plaats aan andere flessen drank.

Sleutelkastje VELIO

De hal behoort vaak tot de meest moeilijk in te richten ruimtes van een huis.

Blomus Design - Nieuwste Blomus Design Accessoires Najaar 2013 - Blomus Sleutelkastje Velio - MEER .... (Foto Blomus Design Key Storage Cabinet  op DroomHome.nl)Want eigenlijk zou de hal opbergruimte moeten bieden voor dingen zoals een garderobe en sleutels, maar moet daarnaast ook uitnodigend en gezellig zijn zodat de bezoeker zich meteen op zijn gemak voelt bij binnenkomst.  De nieuwe woonaccessoires van blomus voor de hal voldoen aan beide eisen. In de sleutelkasten VELIO, uit hoogwaardig mat rvs, verdwijnen praktisch alle sleutels van het gezin. Met het glazen magneetdeurtje van de sleutelkast, in zwart of wit, verleent VELIO een exclusief design.

Met zes kleine magneten kunnen vakantiekaarten, foto’s of notities op de deur worden gekleefd, waardoor de hal een persoonlijk karakter krijgt en het zoeken naar sleutels verleden tijd is.

Kapstok en paraplubak MENOTO

Blomus Design - Nieuwste Blomus Design Accessoires Najaar 2013 - Blomus Kapstok & Paraplubak Menoto  - MEER .... (Foto Blomus Design Umbrella Stand & Coat Stand  op DroomHome.nl)Alle jassen hebben met MENOTO hun vaste plek.

De kapstok uit mat rvs en polystone biedt de mogelijkheid jassen kreukvrij op een hanger op te hangen of aan één van de vier haken. Voor kleine halletjes is de wandkapstok MENOTO de ideale oplossing. Deze is bovendien op iedere willekeurige hoogte aan de muur te bevestigen. In bijpassend design levert blomus ook een paraplubak MENOTO.

Meer Blomus inspiratie & shoppen!

Google+