Blomus plaids & kussens - comfortabel en sensueel

Nieuwe Blomus plaids en kussens

Blomus plaid Tola en Blomus kussen Casata (Foto Blomus  op DroomHome.nl)

Wikkel jezelf erin en warm op. Het textiel uit de nieuwe collectie van blomus is niet alleen erg comfortabel maar voegt ook sensualiteit en een vleugje kleur toe aan het interieur, geweven of gebreid, met of zonder patroon.

De nieuwe kussens en plaids zijn gewoven of gebreid van zachte garens met subtiele kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor elke bank, stoel of bed. Ze maken het interieur gezelliger, de meubels comfortabeler en voegen kleur en textuur toe.

Blomus plaids Tola in roze, grijs / blauw en zand kleur (Foto Blomus  op DroomHome.nl)

Zachte kwaliteit plaids en kussens

Het Blomus plaid Tola is niet alleen warm en aangenaam zacht, maar past ook bij de huidige trends met zijn fascinerende structuur dat mooi in contrast is met gestoffeerde meubels. Het Nea plaid heeft een meer linnenachtige kwaliteit met een soepele structuur die ontstaan is door een mengsel van wol en synthetisch garen. Bij elk plaid hoort een comfortabel kussen. De Casata collectie bestaat uit vierkante en rechthoekige kussens die passen in elk bed, fauteuil en bank. De Blomus kussens zijn geweven van katoen en synthetische stoffen en zijn verkrijgbaar in vier maten en in dezelfde kleuren als de plaids. Bron: Blomus.com.

Bekijk de uitgebreide collectie plaids en kussens op Bol.com.

Google+