Eigen Notitieblok Bedrukken in de Stijl van je Interieur

Eigen Notitieblok Bedrukken in de Stijl van je Interieur

Notitieblok bedrukken in jouw interieurstijl (Foto Stocksnap, Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Heb jij dat ook: zo heb je een goed idee en zo ben je het weer vergeten. Als je een notitieblok bij de hand had gehad, was een krabbeltje genoeg geweest om deze geniale gedachte te behouden.

We zijn natuurlijk niet voor niets een woonsite, want tegenwoordig kun je het notitieblok helemaal naar eigen smaak laten bedrukken en waarom dan niet in de stijl van je interieur. Bij veel mensen staat het bureau in de woonkamer voor het bijhouden van de administratie of is er thuis een heuse werkplek, waarbij een schrijfblok niet gemist kan worden. Je ziet op Instagram de meest prachtige foto’s van bureaus waarbij de accessoires geheel op elkaar afgestemd zijn. Dat wil jij natuurlijk ook!

Notitieblok en schrijfblok laten bedrukken in jouw interieurstijl (Foto Sweetlouise, Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Voor het bedrukken van de cover van je notitieblok kun je een eigen ontwerp uploaden maar ook kiezen uit bestaande ontwerpen waar je tekst en beeld aan toe kunt voegen. Daarnaast zijn er een aantal praktische zaken o.a. : wil je een lijm- of spiraalbinding, waarmee je makkelijker de pagina’s mee omslaat? Hoe groot mag het schrijfblok worden: moet ie in de binnenzak passen of heb je altijd veel papier nodig om jouw doodle tekeningen op te maken.

Notitieblok en schrijfblok laten bedrukken in jouw interieurstijl – Wereldkaart (Foto Stocksnap, Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Woonstijlen inspiratie

Landelijk wonen – Je ziet ze overal terugkomen in de landelijke country lifestyle inrichting: grote weelderige bloemen op dekbedovertrekken, handdoeken, kussens en behang. Nu jouw notebook nog.

Scandinavisch wonen – Een notitieblok in pastel kleuren met simpele grafische patronen uit de Scandinavische woonstijl brengen rust tijdens het schrijven.

Notitieblok en schrijfblok laten bedrukken in jouw interieurstijl – Ananassen (Foto Stocksnap, Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Industrieel wonen – Stoer, rauw en puur, dat zijn wel de keywoorden voor een industrieel interieur. Denk aan een loft in een oude stadsfabriek, daar hoort een schrijfblok met een graffiti cover bij.

Met een eigen bedrukt notitieblok breng je niet alleen orde in je leven, maar ook in je interieur.

Google+