H&M Home Woondecoratie Trends 2015

H&M Home Woondecoratie Trends 2015

H&M Interieur & Woonaccessoires

Woonkamer Trends 2015: H&M Home Woonkamer Trend Lavish Luxury Interieur & Woonaccessoires - Romantische H&M Kussens op de Bank met Bloemen Motief, Vazen, Trays, Lijstjes en Opbergdozen in de Woonkamer & Woondecoratie Accessoires. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)
H&M Home presenteert dit voorjaar haar woondecoratie & woonaccessoires lijn in 4 trends: Mediterranean Touch, Contempory Fusion, Lavish Luxe & Go Graphic.

Lavish Luxury Woontrend

Luxe romantiek in de woonkamer met interieurtrend thema Lavish Luxury van H&M Home. Bloemen kussens sieren de sofa met opbergdozen in bijpassende bloemen print. Van zachte pastel kleuren roze, wit en grijs tot een aubergine paarse bank.

De H&M kussens zijn er in verschillende texturen om een romantisch tintje aan de huiskamer te geven.

Woonkamer Trends 2015: H&M Home Woonkamer Trend Mediterranean Touch Interieur & Woonaccessoires - Middellandse Zee en Platteland H&M Kussens op de Bank met Natuurlijke Motieven in Groen, Wit, Zwart en Wit, Vazen, Trays, Kleden en Manden in de Woonkamer & Woondecoratie Accessoires. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)
Woonkamer Trends 2015: H&M Home Woonkamer Trend Mediterranean Touch Interieur & Woonaccessoires - Middellandse Zee en Platteland Accessoires op een H&M Tray: Kaarsenstandaards, Kandelaars, Geurkaarsen en Potjes in Rood Koper & Hout in de Woonkamer & Woondecoratie Accessoires. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Mediterranean Touch Woontrend

Haal de Middellandse zee en platteland in de woonkamer met mooie H&M kussens op de stoere bank. De kussens zijn in groen, wit en zwart kleur met natuur of grafische decoratie. Het kleed om de tafel heeft hetzelfde ruit dessin. Houten trays, krukken staan prachtig bij de glazen H&M vazen en keramieke kandelaar.

Op de houten H&M tray staan prachtige kandelaars, waxinelichthouders, kandelaars en geurkaarsen van H&M Home in rood koper kleur en hout.

Woonkamer Trends 2015: H&M Home Woonkamer Trend Contemporary Fusion Interieur & Woonaccessoires - Combinatie van Texturen en Kleuren in H&M Kussens op de Bank met grafische Motieven in Zwart, Grijs, Roze en Wit met Manden, Vazen en Draadmanden in de Woonkamer & Woondecoratie Accessoires. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Contemporary Fusion Woontrend

Moderne uitstraling in de woonkamer door een combinatie van verschillende texturen en kleuren in de kussens. Combineer goud kleur en grijs met opvallende tinten in de woondecoratie als manden, plaids, vazen en kaarsen naast de bank en op de bijzettafel.

Eetkamer Trends 2015: H&M Home Eetkamer Trend Lavish Luxury Interieur & Woonaccessoires - Romantische High Tea Gedekte Tafel in Pastel Kleuren met Etageres, Glazen Servies, Tafelkleed, Schort, Kussens en Geurkaarsen in de Woonkeuken & Woondecoratie Accessoires. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Eetkamer Trends 2015: H&M Home Eetkamer Trend Lavish Luxury Interieur & Woonaccessoires - Romantische Koperen Tray met Glazen Vaasjes, Glasservies in Pastel Kleuren in de Woonkeuken & Woondecoratie Accessoires. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Lavish Luxury Woontrend

Romantisch gedekte tafel voor een heerlijke high tea in de eetkamer. Uit de H&M Home accessoires collectie springt het glazen servies in pastel kleuren er boven uit. Het prachtige H&M servies bestaat o.a. schaaltjes, etagere, glazen, waterkan en sierlijke potjes voor op een tray. Romantisch landelijk wonen zie je ook terug in het tafellaken, vloerkleed, kussens en schort met tekst.

Bron: o.a. HM.com

Google+