Het Interieur in 2017...

Het Interieur in 2017 Met Zilverstad Noviteiten

Trendy Woonaccessoires 2017 – Zilverstad Windlichten en Kandelaars Collectie Solido – MEER Woonaccessoires… (Foto Zilverstad  op DroomHome.nl)

Kernwoorden voor de woontrends van 2017 zijn rauw, grof, stoer, natuurlijk, warm en een tikje industrieel. Bovendien gaan ‘beleving’ en ‘personalisering’ steeds belangrijker worden. In de nieuwe collectie van Zilverstad vind je diverse interieuraccessoires die passen binnen deze trends.

Stoere accessoires
De nieuwe lijn van Zilverstad heet ‘Solido’ en past perfect in een stoer interieur. De accessoires van betonlook zijn prima te combineren met een donkere of warme kleur. De windlichten en kandelaars geven veel warmte, maar passen door de rauwe uitstraling ook perfect in een industrieel interieur. De warme grijze kleur en de verfijnde afwerking zorgen dat het geheel niet te grof wordt. Accessoires Solido verkrijgbaar vanaf € 9,95.

Trendy Woonaccessoires 2017 – Zilverstad Fotolijstjes. (Foto Zilverstad  op DroomHome.nl)

Stijlvol whiskey
Een echte hit in het interieur dit jaar is de serving tray. Vorig jaar plaatsten we nog boeken en planten op de trolley, maar nu nemen bijzondere drankflessen en elegante karaffen deze plaats op het karretje in. Een mooie whiskeykaraf van Zilverstad mag niet ontbreken op je serving tray. Deze variant is niet alleen mooi, door de 2 glazen die eronder gestapeld kunnen worden is hij ook nog eens praktisch. Whiskeykaraf met twee glazen, € 79,95.

Meer Zilverstad woonaccessoires inspiratie en shoppen.

Google+