IKEA Winterse Wooninspiratie 2016

IKEA Winterse Wooninspiratie 2016

IKEA Winterse Wooninspiratie: Houten Gjora Bed, Voeteneinde en Hoofdeinde Kan Gekeerd Worden voor Privacy of Kledingrek. MEER IKEA Interieur... (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

In de eerste koude maanden van het nieuwe jaar verwarm je jouw interieur met de nieuwe producten van IKEA.

Nostalgische spiegels, een bed met dubbele functie, een kruidentuin voor in huis en een mes om kinderen mee te leren snijden. Laat je inspireren door al het moois om onder te slapen of mee te koken. Het leven wordt een stuk leuker en makkelijker met deze producten, die vanaf februari verkrijgbaar zijn bij het woonwarenhuis.

Heerlijk Motief om te Slapen
Met de introductie van de nieuwe serie boxsprings komt IKEA ook met nieuwe overtrekken voor dekbedden, zoals het witte HÄXÖRT, het gestreepte HÖSTÖGA, het romantische LJUSÖGA en barokke STENÖRT dekbedovertrek. Het bloemmotief van deze laatste twee is gebaseerd op negentiende-eeuwse patronen uit het Musée de l'impression sur étoffes in het Franse Mulhouse. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100 procent katoen van meer duurzame bronnen*.

Middelpunt van de Slaapkamer
Het romantische GJÖRA bed heeft een verrassende dubbele functie. Je kan zelf bepalen of je het hoge uiteinde van het bed gebruikt als hoofdeinde of voeteneinde. Zo kan je de berkenhouten rail gebruiken om bijvoorbeeld je kleren of een gordijn op te hangen. Daarmee creëer je een natuurlijke afscheiding en meer privacy in je slaapkamer.

IKEA Winterse Wooninspiratie: Satsumas Kruidenrek voor Kweken van Groenten en Kruiden in Pot en in Huis. MEER Kruiden Kweken... (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Klassieke Spiegels
Het is altijd handig om een spiegel in de buurt te hebben als je je aan het omkleden en opmaken bent. De klassieke KARMSUND spiegels zijn wat dat betreft zeer praktisch. Zo kan je aan de staande spiegel je kleding ophangen. En in het opbergvakje van de kleine spiegel kan je je accessoires en make-up kwijt.

Tuintje in Huis
Vind je het ook zo heerlijk om je eigen groenten en kruiden te kweken? Met het SATSUMAS plantenrek haal je deze winter je tuintje in huis. In het bamboe rek kan je wel vijf potten kwijt, zonder dat het veel ruimte inneemt. Daarnaast ziet deze mini-binnentuin er heel leuk uit in je keuken of huiskamer.

IKEA Winterse Wooninspiratie: IKEA Keukenfrontjes Torhamn - Donker Hout IKEA Keukendeurtjes. MEER Keukens... (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Sfeer in de Keuken
Geef je keuken een natuurlijke uitstraling met de essenhouten TORHAMN keukenfrontjes. Het donkere hout uit het hart van de es zorgt voor een extra accent. In combinatie met de FALSTERBO wandplanken creëer je een open en warme sfeer, die doet denken aan die mooie keukens van vroeger.

Snijden en Schillen met Kinderen
Koken met kinderen is het leukste wat er is, maar om te leren snijden en schillen heb je wel het juiste keukengerei nodig. Het SMÅBIT mes en de SMÅBIT dunschiller hebben een prettig handvat dat geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Prima om mee te experimenteren in de keuken, zolang er maar een volwassene bij is.

* Onder 100 procent katoen van meer duurzame bronnen verstaat IKEA katoen van planten die geteeld zijn volgens de richtlijnen van Better Cotton, door katoenboeren die werken volgens Better Cotton en duurzamer geproduceerd katoen uit de Verenigde Staten volgens bijvoorbeeld het e3 Cotton Program. Meer Ikea interieur inspiratie.

Google+