Kleurrijke Dutch Design Whiteboards

Nieuwe Kleurrijke Dutch Design Whiteboards

Kleurrijke Whiteboards van Dutch Design Brand – Dutch Design Whiteboard Green leaves – MEER Dutch Design Brand Inspiratie… (Foto Dutch Design Brand  op DroomHome.nl)

Ze zijn handig en oerdegelijk, maar vooral ook erg saai: de standaard witte whiteboards die in veel vergaderruimtes in een hoekje te vinden zijn. Dat kan anders, dacht Dutch Design Brand. Het ontwerpteam bedacht een serie hippe whiteboards met opvallende, inspirerende prints die je graag wilt laten zien. Ideaal bij een brainstormsessie, voor een boodschappenlijstje of een lief berichtje.

Ideaal zo’n to-do lijst op kantoor, maar wat een inspiratieloos gezicht op een wit bord. Of een boodschappenlijst in de keuken, erg handig maar vaak saai en niet bepaald een sfeermaker. Een whiteboard is praktisch onmisbaar, maar het vrolijkt niet direct het interieur op. Dutch Design Brand heeft hier iets op bedacht en brengt vrolijke kleurrijke whiteboards die gezien mogen worden. De kleurrijke Dutch Design Whiteboards zijn vorig jaar geïntroduceerd en werden enthousiast ontvangen. Vanwege dit succes heeft Dutch Design Brand besloten drie nieuwe prints toe te voegen aan het huidige assortiment: Green Leaves, Concrete en Gold.

Dutch Design Whiteboards
Verberg niet langer het bord in een hoekje, maar maak er een geweldige eyecatcher van. Een praktisch gebruiksvoorwerp én daarnaast een lust voor het oog. Dat is nog eens een perfecte win-win situatie! Haal buiten naar binnen met de frisse, hippe bladeren van het Dutch Design Whiteboard Green Leaves of kies voor het ijzersterke design van de Concrete. Welke variant het ook wordt, voor elke ruimte is wel een passend whiteboard te vinden. De whiteboards zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken.

Kleurrijke Whiteboards van Dutch Design Brand – Dutch Design Whiteboard Concrete Beton. (Foto Dutch Design Brand  op DroomHome.nl)

Het Dutch Design Whiteboard is gemaakt van duurzaam FSC gecertificeerd karton en wordt geleverd in een stijlvol tasje met marker. De whiteboards worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het inpakken, opslaan en leveren van de boards wordt verzorgd door een sociale werkplaats in Amsterdam. De Dutch Design Whiteboards hebben een verkoopprijs van € 14,95.

Dutch Design Chair Concrete – Kruk Beton Look. (Foto Dutch Design Brand  op DroomHome.nl)

Over Dutch Design Brand
Dutch Design Brand staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. In 2011 verwierf het jonge merk wereldwijde bekendheid met de Dutch Design Chair. Dit veelzijdige kartonnen krukje werd door de New York Times een ‘standout creation’ genoemd én won de Red Dot Design Award 2013, een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid met onder meer stijlvolle servetten, strak vormgegeven lampen en moderne whiteboards. Bron: Dutchdesignbrand.com

Google+