MADE.COM Home Accessoires

MADE.COM Home Accessoires

MADE.COM Lanceert Home Accessoires – Mooie Collectie Woonaccessoires met Servies, Kandelaars, Bestek en Glasservies (Foto Made.com  op DroomHome.nl)

Gloednieuwe collecties servies, bestek en andere woonaccessoires – Online designbrand MADE.COM lanceert vandaag de volledige collectie van woonaccessoires op haar website. De collectie bestaat onder andere uit servies, bestek, glazen, onderzetters, bedden- en tafel-linnengoed.

De producten hebben een eigentijdse stijl door het gebruik van industriële metallics, marmer en nordic grijs. De producten zijn grotendeels afkomstig van topfabrikanten uit Italië en Portugal en zijn net als de overige MADE producten vriendelijk geprijsd.

De lancering is een spannende stap voor MADE, dit is voor het eerst dat het merk kleinere woonaccessoires verkoopt via de website. Guido Spranzi, inkoopmanager van MADE.COM: “Ondanks dat we klein beginnen, zijn de home accessoires zorgvuldig samengesteld. Ons doel is om een collectie neer te zetten waarbij de authenticiteit van de materialen, het productieproces en de herkomst ervan afstraalt.

MADE.COM Lanceert Home Accessoires – Mooie Collectie Woonaccessoires met Servies, Servetten en Gekleurd Glas Bekers (Foto Made.com  op DroomHome.nl)

Bestek
Het bestek is gemaakt door de beste producenten uit Italië en niet geheel onbelangrijk: je kunt ze gewoon in de vaatwasser doen. De sets zijn gemaakt van 18/10 roestvrijstaal waardoor ze er over jaren nog steeds als nieuw uitzien. De sets zijn verkrijgbaar in geborsteld goud en vintage zilver.

Eetgerei & Servies
Het eetgerei bestaat uit een brede collectie van porseleinen tot heldergekleurde spikkelglazensets. Ook deze collectie is volledig wasmachine bestendig en de collectie is ontworpen om gemixt en matched te worden met het MADE-tafellinnen zodat ieder zijn favoriete look kan creëren.

MADE.COM Lanceert Home Accessoires – Mooie Collectie Woonaccessoires met Servies, Marmer Snijplanken om Hapjes en Amuses op te Leggen. (Foto Made.com  op DroomHome.nl)

Onderzetters
De MADE.COM onderzetters collectie mixt oud en nieuw, een Nordic geïnspireerde klassieke en elegante look.

Glazen
MADE’s gloednieuwe, vaatwasbestendige glazencollectie is simpel en elegant. De klassieke silhouetten hebben een moderne twist, perfect voor casual diners.

Google+