Najaar 2016 HEMA Wooncollectie

Najaar 2016 HEMA Wooncollectie

Najaar 2016 HEMA Wooncollectie – Woonaccessoires als Hema Kussens, Kruk, Plaids en Vazen – MEER Interieur… (Foto Hema  op DroomHome.nl)

Met het intreden van het najaar introduceert HEMA haar nieuwe wooncollectie. Alles om jouw huis helemaal klaar te maken voor de aankomende donkere en gure dagen.

Creëer warmte en gezelligheid in huis en kies of mix uit vier kleurthema’s. Zo is er voor iedere woonstijl wel iets leuks te vinden. Van de meest zachte plaids en kleurrijke kussenhoezen tot prachtige vazen en een bijpassend servies. De HEMA wooncollectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.

Wonen
Met het oog op het najaar zijn er vier kleurenthema’s ontwikkeld. Zo is er oudroze met bordeauxrood voor een zacht en warm interieur en zijn er pasteltinten die niet alleen zacht en zoet, maar ook heel stoer kunnen zijn.

Er zijn accessoires in het zwart, wit en grijs, die rust en eenvoud brengen in huis. De combinatie van mint en petrol en okergeel, waarmee je warmte, maar tegelijkertijd een frisse uitstraling creëert. Met deze nieuwe kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos.

Najaar 2016 HEMA Wooncollectie – Woonaccessoires als Hema Servies, Bestek, Placemats, Tafelloper, Tafellaken, Glasservies voor in de Keuken en Eetkamer – MEER Koken en Tafelen… (Foto Hema  op DroomHome.nl)

Koken & tafelen
Korte en donkere dagen vragen om een smeuïge stoofpot, fijne ovenschotel of een goede stamppot. De nieuwste braadpannen en ovenschalen van HEMA zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook
nog eens heel leuk uit op tafel. De braadpannen zijn gemaakt van aluminium en tijdelijk verkrijgbaar in het lichtgrijs en in het blauw. Het servies is ook uitgebracht in nieuwe kleuren, waardoor deze leuk te
combineren zijn met de woonaccessoires. Zo is er gebruik gemaakt van verschillende reliëfs, die ook terug te vinden zijn in het nieuwe servies, en materialen zoals keramiek en gekleurd glas. Daarnaast zijn veel accessoires in verschillende maten uitgebracht.

Najaar 2016 HEMA Wooncollectie – Woonaccessoires als Hema Bad en Beddengoed: Hema Dekbedovertrekken, Kussens en Sprei in Grijs met Wit. (Foto Hema  op DroomHome.nl)

Bed & bad
HEMA komt dit najaar ook met een nieuwe collectie bed- en badtextiel. Met verschillende dessins en kleuren, geef jij jouw slaapkamer een complete make-over. Daarnaast is de HEMA badtextiel collectie
voorzien van nieuwe kleuren en een nieuwe structuur. Met stippen, zigzagprint en kleuren als blauw, grijs en pastelgroen kun je nu zelfs jouw badkamer aanpassen op de inrichting van je huis.

Google+