Nieuwste Bloomingville Woondecoratie Collectie

Nieuwste Bloomingville Woondecoratie Collectie

Trendy Woonaccessoires: Bloomingville Collectie Kussens, Bijzettafels, Vachten en Vazen MEER Decoratie Tips… (Foto Bloomingville op vtwonen.nl  - op DroomHome.nl)

Maak van je huis een thuis met woondeco van Bloomingville!

Bloomingville komt dit najaar weer met fijne woonaccessoires en prachtige meubels. De meubels zijn hip en origineel en bovenal sluiten ze prima aan op voorgaande collecties. Een combinatie van hout met zwart en warme winterkleuren als jadegroen en kobaltblauw zijn veelal terug te vinden in de najaarscollectie.

Ook is er voldoende bling-bling in de kleur koper binnen de collectie bij de lampen, metalen draadmanden, kussens en meubels terug te vinden. Combineer deze producten met hout en textiel voor een prima mix.

Trendy Woonaccessoires: Bloomingville Collectie Bijzettafels, Waxinelichthouders, Lijsten en Vazen. (Foto Bloomingville van vtwonen.nl  - op DroomHome.nl)

Sfeermakers in Huis

Een trend dit najaar zijn de harige kleden die in verschillende kleuren geverfd zijn.

Daarnaast zet een reeds ingezette trend door in het mixen and matchen van verschillende waxinelichthouders met grafische vormen en opdruk van mooie spreuken. Deze waxinelichten zorgen in de avond voor extra gezelligheid. De grafische zwart/wit prints zijn weer terug te vinden in de najaarscollectie in vazen, kleden,
kussens en andere woonaccessoires.

Meer Bloomingville inspiratie vind je HIER!

Google+