Plaids van House in Style - Cosy in Fall

Plaids van House in Style - Cosy in Fall

Woonaccessoires Trends: Wollen Plaids ‘Aberdeen’ van House in Style – MEER Interieur… (Foto House in Style  op DroomHome.nl)

“The summer days are not over yet.” Toch zijn we stiekem alweer in ons hoofd bezig om het interieur fall proef te maken. House in Style stilt de honger naar stijlvol interieurtextiel en heeft weer een prachtige collectie ontworpen waardoor de cosy days compleet worden. 

It’s cuddle weather
Leg een plaid over de bank, stoel of bedeinde en de ruimte ziet er gelijk een stuk aangenamer uit. Een mooi plaid geeft een interieur een warme uitstraling. Niets is fijner om op een regenachtige dag onder je favoriete plaid te kruipen, terwijl op de achtergrond de openhaard knispert en je onder het genot van koffie & magazines een momentje voor jezelf hebt. Dit najaar zien we de ruit niet alleen in het modebeeld, maar ook in het interieur mag je de ruit volop terug laten komen!

In de nieuwe collectie van House in Style vind je nu ook plaids van de kwaliteit Recycled Wol mix. Deze plaids zijn gemaakt van oude wollen truien, heerlijk zacht en verkrijgbaar in mooie warme kleuren. Door materialen te mixen wordt het product vaak krachtiger. Daarom maakt House in Style graag combinaties van materialen zoals warm zacht flanel in 100% katoen met frisse witte zachte percale in 100% katoen.

Offline is the new luxury
Na een lange (werk)dag heeft iedereen behoefte om de waan van alledag los te laten. Ontspan en kruip onder het dekbed HS Sardinia van zacht satijn. De bijzondere wassing met ‘gewolkt’ effect geeft de stof een stoere look. Het kussen is mooi afgewerkt met een jeansnaad, die het gewassen effect versterkt. Liever geen satijn? Kruip dan onder HS Berlin (vanaf €129,95): een extreem zacht dekbed van exclusief stonewashed linnen/katoen mix kwaliteit. Laat je inspireren door de collectie van House in Style en verwen jezelf door het interieur stijlvol aan te kleden!

Woonaccessoires Trends: Wollen Plaids ‘Dorset’ van House in Style. (Foto House in Style  op DroomHome.nl)

1. HS Devon, maat 130x240, €219,95
2. HS Aberdeen, maat 140x240, €79,95
3. HS Sardinia, vanaf €99,95 (1-pers.)
4. HS Dorset, maat 140x240, €89,95
5. HS Verbier vanaf €89,95 (1-pers.)
6. HS Goteborg, maat 130x240, €139

Materials
In de collectie van House in Style draait het vooral om de materialen: die zijn van superieure kwaliteit, van ‘het garen tot de finishing’. De stoffen worden exclusief voor het merk geselecteerd en op ambachtelijke wijze geproduceerd door Portugese vaklieden. Nieuw is de kwaliteit Recycled Wol mix. Gemaakt van oude wollen truien, heerlijk zacht en verkrijgbaar in mooie kleuren. Deze nieuwe techniek is goed voor het milieu. Om extra zachtheid op de huid te creëren, worden de stoffen ook nog eens speciaal behandeld. De natuurlijke tinten komen uit één kleurenfamilie en vormen samen een rustig, maar krachtig kleurenpallet wat eindeloos gecombineerd kan worden.

Meer House in Style woontextiel en beddengoed inspiratie en shoppen.

Google+