Stoov, het warmste kerstcadeau voor de koukleum!

Het perfecte koukleum kerstcadeau: Stoov warmtekussen, deken & kruik

Warm kerstcadeau: Stoov kruik – Stoov Homey elektrische kruik (Foto: Stoov  op DroomHome.nl)

Maak van kerst ook voor de koukleum een gezellig én warm feest met als kerstcadeau een Stoov warmtekussen, warmtedeken of elektrische kruik! Stoov, de Nederlandse bedenker en maker van warmteproducten, kondigt voor het winterse seizoen een uitbreiding van het knusse assortiment aan. Ontdek deze winter de magie van warmte met nieuwe uitvoeringen van de warmtedeken Stoov Big Hug, het Stoov warmtekussen Ploov en de elektrische kruik Stoov Homey.

Warm kerstcadeau: Stoov warmtedeken – Stoov Big Hug velvet Ginger (Foto: Stoov  op DroomHome.nl)

Kersthug van de Stoov Big Hug warmtedeken

De Big Hug, de draadloze warmtedeken van Stoov, was er al in Original Grey, Woolly Beige en Woolly White. Dit najaar komt daar de Woolly Graphite bij en wordt de warmtedeken voor het eerst in Velvet-stof gelanceerd in de kleuren Ginger en Petrol Blue. Dat Stoov met de Woolly Graphite kiest voor een tweede uitvoering van de Big Hug in de kleur grijs is niet zonder reden. Grijs is een tijdloze always on trend kleur en gaat - net als de producten van Stoov - lang mee. 

Met deze klassieker-in-een-nieuw-jasje kun je lekker op de bank ploffen met je favoriete serie of je bureaustoel een luxe tintje en een comfortabele extra laag geven. Ook is de Stoov warmtedeken makkelijk mee te nemen. Hierdoor kun je overal waar je bent een oase van comfort en verwennerij creëren, van je remote werkplek tot aan je lange autorit. Voor echte koukleumen is de Stoov Big Hug er ook in een XL-uitvoering.

Warm kerstcadeau: Stoov warmtekussen – Stoov Ploov Woolly Graphite grijs (Foto: Stoov  op DroomHome.nl)

Dikke kerstkus van de Stoov Ploov warmtekussen

Niets is veranderlijk als het Hollandse weer, dus probeer de nieuwste looks van de Stoov Ploov eens. Dit warmtekussen is inmiddels in zoveel maten, kleuren en materialen beschikbaar dat je deze volledig kunt afstemmen op je interieur en stijl. Zo is deze Ploov vanaf het najaar ook beschikbaar in Woolly Graphite in 45x45cm en 45x60cm.

Warm kerstcadeau: Stoov warmtekruik – Stoov Homey kruik velvet roze & blauw (Foto: Stoov  op DroomHome.nl)

Omarm kerst met de Stoov Homey kruik

Of het nu stormt of hagelt, met warmtekruik Homey dicht tegen je aan is het altijd warm en vertrouwd. De Stoov Homey wordt aan beide kanten warm, waardoor je je direct opgewarmd voelt. Dit najaar komen er twee bijzondere edities bij voor liefhebbers van een vleugje fluweel, namelijk de Velvet Pepper Pink en de Velvet Juniper Blue die aan beide kanten fluweelzacht aanvoelen. De Homey, een van de bestsellers van Stoov, was al een product dat warmteliefhebbers graag laten zien en dankzij de mooie kleur, het schattige formaat en de luxe stof is de Homey nu een echte eyecatcher.

Zoals je ziet, heeft Stoov deze kerst voor iedereen een passend verwarmingsproduct dat zorgt voor warmte, comfort en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau voor iemand anders of warmte voor jezelf, met een Stoov Big Hug, Stoov Ploov of een Stoov Homey zit je altijd goed! Informatie: Stoov.com


Google+