Urban City Woonstijl Sierkussens en Plaids

Urban City Woonstijl Sierkussens en Plaids

Urban City Woonstijl Sierkussens en Plaids van Damai en Dutch Decor (Foto Kussen.nl  op DroomHome.nl)

Prachtige stof en comfortabel aanvoelen zijn de must have eigenschappen voor het woontextiel van de urban city inrichting van een edgy stadsappartement.

Luxe sierkussens en behaaglijke plaids in de woonkamer en slaapkamer laten de expat relaxen bij thuiskomst na een lange dag werken in een vreemd land. Eerst even een jump onder de douche en daarna in de hamam doek en plaid om het eeuwenoude wellness gevoel langer vast te houden.

Urban City Woonaccessoires als Dutch Decor Kussens en Damai Plaids voor de Slaapkamer van een Expat Appartement – van Kussen.nl (Foto door DroomHome.nl)

Voor de aankleding van het expat-appartement zijn er verschillende mooie woontextiel items als sierkussens en plaids gebruikt als stijlvolle woondecoratie.

Felt Sierkussen van Dutch Decor
Het taupe/bruine Felt sierkussen brengt rust in de slaapkamer. Doordat bruin van nature een aardetint is, past het sierkussen perfect bij het taupe dekbedovertrek en de muurverfkleur 80% turf. De grappige steekjes geven het rechthoekige kussen een ambachtelijk en kwalitatief goed uiterlijk. Merk: Dutch Decor, afmeting 30x50 cm.

Urban City Woonaccessoires als Dutch Decor Kussens en Damai Plaids voor de Slaapkamer van een Stadsappartement – van Kussen.nl (Foto door DroomHome.nl)

Damai Plaid Vancouver Grey
Met de grof gebreide stof en afwerking met elegante glansdraad is de Vancouver plaid een aanwinst voor een herfstige avond in de stad. Lekker warm, ruim van afmeting en met speelse kwasten/franjes. Je kunt hem heerlijk om je heen slaan op de bank of in bed als je flink aan het TV bingewatchen bent. Merk: Damai, afmeting 125 x 170 cm.

Urban City Woonaccessoires als Damai Hamam Plaid & Doek voor de Badkamer van een Stadsappartement – van Kussen.nl (Foto door DroomHome.nl)

Damai Plaid Hamam Grey
Grijs-witte strepen kenmerken dit luxe Hamam plaid van Damai. De fijne plaid is heerlijk warm als je zo de douche uit stapt en werkelijk een prachtige aanvulling op het interieur. Deze charmante Hamam doek/plaid past met de kleuren grijs en wit perfect in de badkamer waar natuursteen en design sanitair het stijlvolle karakter onderstrepen. Hamam rituelen en haar wellness gedachte gaan ver terug in de tijd. Merk: Damai, afmeting 125 x 170 cm

Meer woontextiel inspiratie en informatie: Kussen.nl

Google+