Winter Woontrend 2014 | Riverdale Miss Applepie!

Riverdale Miss Applepie

Riverdale Winter Woonaccessoires 2014

Winter Woontrend 2014: Miss Applepie van Riverdale! Nieuwste Riverdale Woonaccessoires met Vintage Woondecoratie & Warme Accessoires voor in Huis - MEER Interieur ... (Foto Riverdale Keuken Miss Applepie Woontrend  op DroomHome.nl)
Kaarsen in dromerige kleuren branden, het haardvuur knispert en de fluitketel laat weten dat het water kookt.

De kussens op de bank zijn opgeklopt en de oude platenspeler is weer van zolder gehaald.

Het ruikt heerlijk, de zelfgemaakte appeltaart is bijna klaar. Pantoffels uit, hakken aan, you are the real Miss Applepie!

Winter Woontrend 2014: Miss Applepie van Riverdale! Nieuwste Riverdale Woonaccessoires met Vintage Woondecoratie & Warme Accessoires voor in de Keuken als Riverdale Servies, Voorraadpotten, Kandelaars, Windlichten & Dienbladen- MEER Keuken ... (Foto Riverdale Keuken Miss Applepie Woontrend  op DroomHome.nl)

Winter Wonen

De najaarscollectie Miss Applepie bevat de ingrediënten voor een winterse aankleding van je interieur. Warme kleuren als karamel, mokka en rozijntjesbruin voeren de boventoon waarbij een toefje cupcake pink en appeltjesrood zorgen voor een verfrissende touch.

Winter Woontrend 2014: Miss Applepie van Riverdale! Nieuwste Riverdale Woonaccessoires met Vintage Woondecoratie & Warme Accessoires voor in de Keuken als Riverdale Servies, Glazen Stolpen, Voorraadpotten, Kandelaars, Windlichten & Dienbladen- MEER Keuken ... (Foto Riverdale Keuken Miss Applepie Woontrend  op DroomHome.nl)

Combineer voor een huiselijk gevoel de verschillende formaten kussens met warme bontplaids op de bank en brand je kaarsen in de robuuste houten windlichten.

Winter Woontrend 2014: Miss Applepie van Riverdale! Nieuwste Riverdale Woonaccessoires met Vintage Woondecoratie & Warme Accessoires voor in de Keuken als Riverdale Roze & Poederkleurige Voorraadblikken en Glazen Voorraadpotten, Riverdale Servies & Keukentextiel met Teksten - MEER Keuken ... (Foto Riverdale Keuken Miss Applepie Woontrend  op DroomHome.nl)

Riverdale Keuken

Met producten voor de keuken en de gedekte tafel spelen we in op de do-it-yourself kook- en baktrend. In een fashionable kookschort met bijpassende ovenwant bereid je in stijl die heerlijke appeltaart. De keuken kleed je aan met handige voorraadblikken in poedertinten en op het kookboekenstandaard pronkt grootmoedersrecept. Nieuw zijn de jumbo mokken, gebaksbordjes en het porseleinen taartplateau als aanvulling op het bestaande Riverdale servies.

Winter Woontrend 2014: Miss Applepie van Riverdale! Nieuwste Riverdale Woonaccessoires met Vintage Woondecoratie & Warme Accessoires voor in de Woonkamer & Slaapkamer als Riverdale Kussens, Plaids, Roze Flessen & Riverdale Kaarsen in Wit, Roze & Zwart - MEER Woondecoratie ... (Foto Riverdale Woonaccessoires Miss Applepie Woontrend  op DroomHome.nl)

Vintage Woonaccessoires

Andere hebbedingen in deze collectie zijn glazen XL flessen met vintage uitstraling, houten dienbladen in vele handige maten en vrolijke krijtborden in de vorm van onder andere een theepot.

Winter Woontrend 2014: Miss Applepie van Riverdale! Nieuwste Riverdale Woonaccessoires met Vintage Woondecoratie & Warme Accessoires voor in de Woonkamer als Riverdale Kussens, Plaids, Glazen Stolpen en Riverdale Kaarsen & Kandelaars en Glazen Stolpen in Wit, Roze, Grijs, Zwart & Gebroken Wit - MEER Woondecoratie ... (Foto Riverdale Woonaccessoires Miss Applepie Woontrend  op DroomHome.nl)

Days Riverdale Verzorgingslijn

P.S. De afgelopen najaar geïntroduceerde DAYS. verzorgingslijn is aangevuld met nieuw textiel in zacht- en knalroze en er is een uitbreiding op de succesvolle opbergmanden.

Winter Woontrend 2014: Miss Applebie van Riverdale! Nieuwste Riverdale Woonaccessoires met Vintage Woondecoratie & Warme Accessoires voor in de Woonkamer als Riverdale Dienbladen en Wanddecoratie met Teksten en Riverdale Kaarsen & Kandelaars in Wit, Roze, Grijs, Zwart & Gebroken Wit - MEER Woondecoratie ... (Foto Riverdale Woonaccessoires Miss Applepie Woontrend  op DroomHome.nl)
Google+