Woonmerk Riverdale Shop in V&D

RIVERDALE Shop in V&D

Riverdale START SAMENWERKING MET V&D UTRECHT

Riverdale Shop in V&D Winkel (Foto Woonmerk Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)
Riverdale heeft haar eerste shop-in-shop module geopend in de V&D-vestiging van Utrecht. Dit filiaal, gelegen in winkelcentrum Hoog Catharijne direct aan het centraal station, dient als kick off van een samenwerking tussen V&D en Riverdale, het Nederlandse merk dat bekend staat om woonaccessoires.

Deze eerste pilot in Utrecht zal dit jaar nog worden uitgerold in de vestigingen Den Haag, Haarlem, Amstelveen en Eindhoven. Met deze samenwerking is Riverdale nog meer vertegenwoordigd in stadscentra.

Met een inspirerende shop van 30 m2 waarbij het DNA van Riverdale goed naar voren komt, is een brede selectie producten te vinden uit de collectie van Riverdale. In de uitstraling is rekening gehouden met de speerpunten van V&D; verrassend en vernieuwend. Met basisartikelen als servies, vazen, fotolijsten en kaarsen tot cadeauartikelen in verschillende prijscategorieën en najaarscollectie 2014 Grand Café is er een grote diversiteit aan woonaccessoires te vinden.

”Dit jaar zijn er bijna 250 nieuwe merken geïntroduceerd bij V&D waarvan Riverdale één van de nieuwste aanwinsten is in de vestiging Utrecht. Het assortiment van Riverdale is een graag geziene nieuwkomer op onze Woonafdeling. Een mooie toevoeging op het gebied van woonaccessoires om onze klanten nog meer te kunnen inspireren!”, zegt Annemarie Doedens, Buyer Home Deco, Home Textiles, (small) Furniture & Gift van V&D. Patrick de Kleijn, directeur eigenaar van het merk Riverdale, geeft aan trots te zijn op deze samenwerking met V&D. Indien deze samenwerking succesvol verloopt is er de ambitie om een actievere samenwerking aan te gaan. “Riverdale en V&D zijn twee sterke merken en onze strategie sluit goed aan bij de strategie van V&D”, aldus De Kleijn.

Riverdale Shop in V&D Winkel (Foto Woonmerk Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)

”Dit jaar zijn er bijna 250 nieuwe merken geïntroduceerd bij V&D waarvan Riverdale één van de nieuwste aanwinsten is in de vestiging Utrecht. Het assortiment van Riverdale is een graag geziene nieuwkomer op onze Woonafdeling. Een mooie toevoeging op het gebied van woonaccessoires om onze klanten nog meer te kunnen inspireren!”, zegt Annemarie Doedens, Buyer Home Deco, Home Textiles, (small) Furniture & Gift van V&D.
Patrick de Kleijn, directeur eigenaar van het merk Riverdale, geeft aan trots te zijn op deze samenwerking met V&D. Indien deze samenwerking succesvol verloopt is er de ambitie om een actievere samenwerking aan te gaan. “Riverdale en V&D zijn twee sterke merken en onze strategie sluit goed aan bij de strategie van V&D”, aldus De Kleijn.

Over Riverdale fasionable living

“With our passion for style and interior we would love to make your home fashionable.”
Riverdale is een woonlabel met accessoires voor in en om het huis. Kleurenthema’s die je in de mode ziet, komen ook terug in de producten. Met de woonaccessoires van Riverdale is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Warm en behaaglijk in de winter en fris en luchtig in de zomer. En dat altijd in de nieuwste kleuren en materialen. De collectie wordt elk half jaar met zorg samengesteld en bestaat uit meer dan 1200 eigentijdse interieuraccessoires. Met oog voor detail en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen is Riverdale vernieuwend, inspirerend en van deze tijd.

Over V&D

V&D is het grootste warenhuis van Nederland met 63 winkels op A-locaties, een webshop, ruim tienduizend medewerkers, een warenhuisbreed assortiment met meer dan 4.000 A-merken shop-in-shops en per jaar zo'n 100 miljoen bezoekers. Dankzij een ruime keuze, een zeer gevarieerd aanbod van producten en merken, aantrekkelijke prijzen en een goede service is V&D sinds jaren de snelst groeiende moderetailer in Nederland.

Meer Riverdale Inspiratie & Shoppen!

Google+