Woontrend Stoer & Industrieel

Woontrend Stoer & Industrieel

Woontrend Stoer & Industrieel: Nieuwe Woonaccessoires & meubels in Oude Stoere Look zoals Metaal, Beton & Gerecycled Glas. (Foto: Woonexpress  op DroomHome.nl)

FOTO: Stoel Hapert, Bijzettafel Rilland, Plaid Schotse Ruit

De trend is stoer en industrieel.

Niet alleen zie je deze industriele woontrend steeds vaker terug in de woonbladen, maar ook bij de woonwinkels is het aanbod hier op afgestemd. Nieuwe spullen in een oud jasje; gloednieuw uit de winkel, maar wel met een oude en robuuste look and feel als de banken & stoelen. Deze trend kan je overal toepassen en gaat goed samen met stoere materialen zoals metaal, beton en gerecycled glas.

Deze trend is overigens ook uitstekend te combineren met de koper-look. Koper was al een heuse trend en zet ook voort, vanwege de warme kleur en gemoedelijke uitstraling. Eenvoudig in te zetten, door enkel wat accessoires te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan een koperen vaas en een koperkleurige fruitschaal.

Woontrend Stoer & Industrieel: Nieuwe Woonaccessoires & Meubels in Oude Stoere Look zoals Metaal, Beton & Gerecycled Glas. (Foto: Woonexpress  op DroomHome.nl)

FOTO: - Zwarte Koeienhuid, Vloerlamp Metro, Dressoir Heeg

Laat je inspireren en bekijk de trend Stoer & Industrieel!

Google+