Woontrend Het Nieuwe Klassiek

Woontrend het Nieuwe Klassiek

Winter Woontrend het Nieuwe Klassiek! Stijlvolle Meubels en Woonaccessoires als Leen Bakker Kussens, Waxinelichthouders, Banken en Dressoirs. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Breng een vleugje Hollywoodglamour in huis met de nieuwe New Classic collectie van Leen Bakker.

Inspiratie voor deze collectie werd gehaald uit de filmklassiekers uit de jaren vijftig. Het resultaat is een stijlvolle interieurmix van romantisch en klassiek. Klassiek wonen is absoluut niet oubollig. Het nieuwe klassiek staat juist voor een eigentijds interieur vol warmte en luxe. Zo ook bij de New Classic collectie van Leen Bakker. Meubels hebben een vintage uitstraling dankzij de warme walnoot kleur en de retro vormen.

De textieldessins bestaan uit bloemenprints en grafische lijnen. Er worden hiervoor rijke stoffen gebruikt zoals fluweel, satijn, leer en suède en er wordt heel veel gecapitonneerd.

Winter Woontrend het Nieuwe Klassiek! Stijlvolle Meubels en Woonaccessoires als Leen Bakker Windlichten en Waxinelichthouders LEES MEER.. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Ook de kopertrend zet in New Classic nog even door. Het thema biedt tevens ruimte aan uitbundige artikelen met veel glans en glim. Ideaal om je huis in een gezellige winterse sfeer onder te dompelen.

Winter Woontrend het Nieuwe Klassiek! Stijlvolle Meubels en Woonaccessoires als Leen Bakker Dressoirs en Kasten in Scandinavisch Design LEES MEER…. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

De New Classic collectie is vanaf 21 september verkrijgbaar bij Leen Bakker.

Google+