Woontrend: Houten Posters & Kaarten

Houten Posters & Kaarten

Nieuwste Woontrend: Houten Posters & Kaarten, Bedrukt met Prints en Teksten (Foto Timbergram  op DroomHome.nl)

Echt houten posters en kaarten, bedrukt met prints en teksten is de nieuwste woontrend.

Timbergram is een merk, de naam zegt het al, die de prachtigste houten posters en kaarten bedrukt met een opvallende gekleurde quote of voorstelling. Door het gebruik van hout gaan de producten lang mee en ze zijn ook milieuvriendelijk. Voor elke tien houten posters of kaarten die worden verkocht plant Timbergram via Tree Aid een boom.

 

De houten posters van Timbergram met een A3 formaat van 29,7 x 42 cm zijn stuk voor stuk eyecatchers waarmee je je interieur in een handomdraai opvrolijkt. Geef de poster een mooie plek aan de muur, op een wandplank of in de boekenkast. De posters zijn ook erg leuk om cadeau te doen!

Nieuwste Woontrend: Houten Posters & Kaarten, Bedrukt met Prints en Teksten: You Are Wheelie Great! (Foto Timbergram  op DroomHome.nl)

Met een houten kaart met een formaat van 10 x 15 cm zit er een keer een blijvende kaart in je brievenbus zit. Elke kaart heeft een vrolijk en grappig design en is ook heel leuk om in huis neer te zetten.

Nieuwste Woontrend: Houten Posters & Kaarten, Bedrukt met Prints en Teksten – Houten Dieren Kaarten & Posters Instaham & Panda (Foto Timbergram  op DroomHome.nl)

Kies een originele verjaardagskaart, Valentijnsbericht, geboortekaartje of stuur iemand gewoon zomaar een kaartje of poster!

Google+