Zara Home Winter Woontrends 2015-2016

Zara Home Winter Woontrends 2015-2016

Zara Winter Woontrend 2015-2016: Victorian Vintage – Barokke Woonaccessoires als Fotolijsten, Manden, Dienbladen en Beddengoed als Spreien en Kussens met Borduursels en Kant. – MEER Zara Home  (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Deze winter presenteert Zara Home haar nieuwste winter woontrends 2015-2016: 'Victorian Vintage' en 'Sweet Boho. Geniet van de foto's van sfeervolle woonaccessoires, kleinmeubels en prachtig beddengoed.

Zara Home Woontrend Victorian Vintage

Victorian vintage staat voor barok achtige Zara Home woonaccessoires als fotolijsten in goud, wit, crème en goud kleur. Beddengoed en dekbedovertrekken met kant print en borduursels in wit en goud.

Geniet van de crochet gehaakte spreien en plaids en kussens met volant en metallic effect voor in de slaapkamer. Deftige serviezen in wit met gouden rand met bijpassende tafellakens en tafellopers met barokke print.

Zara Winter Woontrend 2015-2016: Victorian Vintage – Zara Home Beddengoed en Dekbedovertrekken als Spreien en Kussens met Borduursels en Kant.  (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Goudkleurige gedekte tafel accessoires als brokate mandjes en dienbladen.

Zara Winter Woontrend 2015-2016: Victorian Vintage – Zara Home Gedekte Tafel Accessoires als Tafellakens, Servetten, Servies, Bestek en Glasservies.  (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

En voor in de badkamer: badkamer accessoires met een sjieke uitstraling in wit en goud met katoenen en badstof handdoeken met borduursel in goud kleur.

Zara Home Woontrend Sweet Boho

Van aanwezige romantische bloemen als in de Engelse country lifestyle tot zachte tijdloze florale decoratie in poeder kleuren dat is de nieuwe winter woontrend collectie Sweet Boho van Zara Home.

Zara Winter Woontrend 2015-2016: Sweet Boho – Zara Home Beddengoed en Dekbedovertrekken als Spreien en Kussens met Romantische Bloemen.  (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Licht roze, mauve, poeder blauw kleuren vind je terug in de tafellakens, servetten en placemats voor op de gedekte tafel. Mooi Zara Home beddengoed als jacquard lakens en slopen en kussens en spreien van linnen voor in de slaapkamer.

Zara Winter Woontrend 2015-2016: Sweet Boho – Zara Home Gedekte Tafel Accessoires als Romantische Bloemen Tafellakens, Servetten, Servies, Bestek en Glasservies.  (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Prachtige woonaccessoires als verwassen kleuren windlichten, houten fotolijsten en stolpen, maar ook een ladder handdoekenrek en tafeltje met takken. Dezelfde reliefmotief zie op de badkameraccessoires met bijpassende handdoeken en romantische zijden jacquard kleerhangers. Bron: Zarahome.com/nl/nl/

Google+