Woontrend 2017: Kleurrijke Motieven In Je Interieur

Woontrend 2017: Kleurrijke Motieven In Je Interieur

Woontrend 2017: Kleurrijke Motieven in het Interieur - Rolgordijnen in Kleur en met Dessin (Foto Rolgordijnwinkel.nl  op DroomHome.nl)

2017 Is echt het jaar waar op interieurgebied heel veel mag. Na jaren naturel kleuren schoven de woontrends richting pastel tinten. Maar nu kan het niet kleurrijk genoeg zijn met de meest fantastische prints en dessins op meubels, woonaccessoires en stoffering. Wat is jouw motief?

Kleur Met Woonaccessoires
De frisse groene kleur Greenery is de Pantone kleur van 2017 geworden. De groene natuur in al zijn tinten zie je terugkomen niet alleen in de vele kamerplanten maar ook als print op woonaccessoires. Van cactus-kussens, palmbladeren behang tot servies met natuurdecors. De kleur blauw doet het goed als denim print op beddengoed en bijpassende plaids. Daarnaast komen okergele met witte batik motieven vooral als kussen en kleed op én voor de bank terecht.

Voeg Kleur Toe Met Raamdecoratie
Overdag kijk je heerlijk door de ramen naar alles wat buiten gebeurd, maar bij fel zonlicht, te veel inkijk of gewenste privacy in de avond kun je met het laten zakken van de raamdecoratie heel veel sfeer en kleur brengen in jouw interieur. Het is ongelooflijk wat de mogelijkheden zijn tegenwoordig in kleuren en dessins bij duo-rolgordijnen, aluminium en houten jaloezieën en lamellen. Rolgordijnwinkel.nl heeft naast de populaire wit, naturel, taupe en grijs tinten ook vele verrassende en verfijnde kleuren in rolgordijnen als o.a. caramel en bosbespaars, klinkt dat niet geweldig! Bijzonder zijn de dessins met bamboo motieven, bladeren, teksten en golvende strepen zoals te zien is op de foto van de keuken. Het rolgordijn maakt van het raam als het ware een design wand. Tip: Ruiten beslaan snel vele meters van de woning dus ga bij raambekleding voor een kleur en print die helemaal opgaat in de stijl van woonkamer, keuken of slaapkamer.

Opvallende Nieuwe Vloeren Collecties
Vloeren die de aandacht trekken is toch wel een zeer opvallende trend in 2017. Er wordt volop gemixt met kleuren, dessins, materialen en meerdere lagen over elkaar heen. Leuke voorbeelden zijn patchwork vloerkleden van verschillende Perzische tapijten en pvc vloeren met sportieve strepen.

Vrolijk en Fris Behang
Behang is een must have in iedere woning vandaag de dag. Al is het maar 1 wandje om kleur en vrolijkheid in het interieur te brengen. Wat denk je van romantisch servies behang in pastel tinten of behang met Portugese tegels print voor in de keuken? 

Google+