Zo Maak Je Van Jouw Huis, Echt Jouw Thuis

Zo Maak Je Van Jouw Huis, Echt Jouw Thuis!

Maak van jouw huis, jouw thuis – interieur tips: behang, klussen & gereedschap en stalen deuren en panelen. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

He, we hebben er allemaal zin in, lekker bezig zijn met ons huis. Maar nu komt de grote vraag: wat willen in ons interieur doen en hoe gaan we het semi-professioneel aanpakken, want aan prutswerk beginnen we niet. Voorgaande jaren was het snel ‘décoré hupsakee’ met een paar nieuwe kussentjes en plantjes, maar anno nu gaan we de huisinrichting goed onder handen nemen. Wie weet zijn de volgende hints en tips echte inspiratie-eyeopeners voor jouw woning.

Buitengewoon behang
Met behang kun je wonderen verrichten in je interieur. Gewoon op je platte muur komen de mooiste bloemenstillevens tot leven, grafische patronen krijgen een 3D dimensie en saaie wanden veranderen in stoere blikvangers door de natuurlijke materialen look van hout, steen, tegel en sloophoutbehang. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is bij Behangexpert.nl een ruime keuze uit het perfecte behang voor in iedere woonstijl. Echt, Behangexpert.nl heeft meer dan 30.000 behangdessins online en voor de laagste prijs. Browse ze!

Geweldig gereedschap
Of je nu een zitting in de vensterbank maakt van hout op maat gezaagd met een decoupeerzaag of een flinke jongen als boormachine nodig hebt om kasten aan de muur te bevestigen: als je gaat klussen zorg dan voor goed gereedschap omwille van de veiligheid en verspilde tijd. Mtools.nl verkoopt online het Nederlandse top gereedschap merk Makita. Deze gereedschap webshop heeft een zeer uitgebreide collectie Makita elektrische gereedschappen en accu gereedschappen. Van Makita sleutelgereedschap, accu schroevendraaiers tot schuurmachines en zaagmachines, alle gereedschap om serieus mee te klussen. 

Over gereedschap gesproken: wist je dat er mensen zijn die Ikea meubelen bewust op Marktplaats kopen… omdat de kasten, bedden en rekjes al in elkaar geschroefd zijn. Dat scheelt een hoop tijd en ffffrustratie.

Stalen deuren en panelen
Haal de simpele MDF deur met kozijn eruit en vervang deze door een mooie stalen binnendeur met glas. Je hebt kant en klare stalen staatsdeuren en panelen voor als het gat nog gemaakt moet worden. Je kunt het ook, niet te ingewikkeld, op maat laten maken bij bestaande deuropeningen als je iets echt stijlvols en exclusiefs wilt in de woning.

Google+