Jaga Briza Radiator: Verwarmt én Koelt!

Jaga Briza Radiator: Verwarmt én Koelt!

Jaga Briza: Radiator die kan Verwarmen in de Winter en Koelen in de Zomer. MEER Verwarming… (Foto Jaga Briza  op DroomHome.nl)
Wat is het warm, het lijkt wel alsof het steeds warmer wordt in Nederland. We krijgen dan ook meer en meer de behoefte om onze huizen te koelen.

Deze koelte zijn wij immers gewend in de auto of op kantoor. De perfecte oplossing hiervoor is Jaga Briza: deze radiator zorgt voor warmte in de winter én koelte in de zomer.

Mooi Design en Energiezuinig

Jaga Briza creëert in combinatie met een warmtepomp of koudwatermachine het hele jaar door het ideale binnenklimaat. Deze radiator - ook wel klimaattoestel genoemd - heeft een elegante en slanke uitstraling en is erg stil.

Briza is verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren en is erg energiezuinig. 

Feel Free to… Live Healthy

Door onze goed geïsoleerde huizen creëren we een te warm binnenklimaat waardoor gezondheidsklachten ontstaan zoals uitputting, vocht- en zoutverlies. Met Jaga Briza ga je deze problemen echter tegen. Bovendien is dit klimaattoestel niet alleen goed voor onze gezondheid maar door de energiezuinigheid óók nog eens voor de portemonnee.

Wist je dat…

  • De temperatuur in huis in de zomer kan oplopen 30 °C?
  • De ideale temperatuur in huis ongeveer 24 °C is en de luchtvochtigheid 50%?
  • Jaga Briza het geïntegreerde zuinige Low-H2O-systeem bevat? Deze systemen zijn de energiezuinigste van Nederland door hun kleine waterinhoud en een betere warmtebegeleiding.

Informatie: Jaga.nl

Google+