Kantoor aan Huis Budget Inrichting Tips

Kantoor aan Huis Budget Inrichting Tips

Werkplek & Kantoor Thuis: Kunst & design in Kantoor aan Huis? – Betaalbare Inrichting Kantoor Thuis Tips (Foto Design Bureau, 123rf.com  op DroomHome.nl)
Een kantoor aan huis is voor vele de ideale manier van werken. Het aantal ZZP’ers en kleine ondernemers die vanuit huis werken stijgt per jaar.

Nu de geestdodende kantoortuin, de naam heeft nog iets gezelligs, zijn langste tijd heeft gehad, wordt er steeds meer nagedacht over de inrichting van het kantoor en werkplek thuis om de productiviteit te verhogen.

Nou blijkt uit recent onderzoek dat kunst op kantoor niet alleen de creativiteit stimuleert, maar ook stress vermindert. Geweldig! Hoe de kunst er uit ziet maakt niet uit. Met kunst en design druk je een geheel eigen stempel op de ruimte. Hou er rekening mee: Bij de inrichting van het thuiskantoor blijft belangrijk dat de huisstijl van het bedrijf gevolgd wordt en professioneel oogt.

Betaalbare Inrichting Kantoor Thuis Tips

We gaan de uitdaging aan om op budget met kunst en design een kantoorruimte aan te kleden.

Door een enkele muur te behangen in de werkplek creëer je snel en goedkoop een geheel eigen sfeer. Teksten behang van Graham & Brown, ontwerp Marcel Wanders en ELLE magazine, past bij schrijvers en grafisch ontwerpers. Print quotes en citaten van inspirerende mensen uit en hang ze op in een lijst, voor weinig. Het bruist op straat; haal Street Art in huis. Bespuit een muur met graffiti, een vrije interpretatie van het bedrijfslogo. Kleurgebruik: oranje en geel geven energie en blauw verbetert de communicatie.

Om afleiding van het echte werk te voorkomen ruim de geinige collectie usb-sticks op in handige opbergdozen, passend bij het interieur. Ga op veilingen en Marktplaats op zoek naar een betaalbare design klassieker stoel. Het geeft het kantoor pit en stijl.

Werkplek & Kantoor Thuis: Kunst & design in Kantoor aan Huis? – Betaalbare Inrichting Kantoor Thuis Tips (Foto ELLE Magazine Behang van Graham & Brown en Botanic Bucket Light, Design Roderick Vos  op DroomHome.nl)

De werkplek thuis is ook niet onopgemerkt gebleven op de internationale interieur & woonbeurzen in Milaan en Londen. Vele verschillende soorten bureaus om uit huis te werken worden er door de designers gepresenteerd. Denk aan het minimalistische Deskbox bureau van Arco die ingeklapt weer een tafeltje is om op te ontbijten.

Allemaal leuk en prijzig, maar wij willen goed kantoren aan huis met betaalbare design meubelen. Kijk in huis rond of vraag in je vriendenkring of iemand een grote tafel dan wel handig bureau in de aanbieding heeft. Eventueel schuren en daarna verven in de kleuren van je huisstijl geeft een persoonlijke touch aan de ruimte.

Daarnaast hebben grote winkels vaak een uitgebreide collectie bureaus en stoelen voor een betaalbare prijs. Daarmee regel je naast mooi design, betaalbaarheid en ergonomisch meubilair, gelijk goede apparatuur. Prettig werken doe je in een stimulerende omgeving. Als je gasten wilt ontvangen is professioneel meubilair zeker aan te raden. Trouwens, aan goed zittende stoelen hebben de designers op de beurzen nog niet gedacht!

Laatste Kantoor Design Tip

Planten zuiveren de lucht en hebben een positief effect op de werkruimte.

Ze schudden hun truttige imago af in een arty en design plantenbak. Onze laatste kantoor tip is dan ook de hippe Botanic Bucket Light. Roderick Vos heeft een geweldige hangende plantenbak met verlichting ontworpen, met als bonus stopcontacten waar de pc zo ingeplugd kan worden zonder lange snoeren over de vloer.

Google+