3 Stijlvolle kersttrends 2023 - Graham & Brown

Verras met de kersttrends 2023 decoratie van Graham & Brown!

Graham & Brown Kersttrend 2023: Jack Frost – Pastel blauwe kersttrend met Graham & Brown behang Scandiscape Winter (Foto: Graham en Brown  op DroomHome.nl)

Graham & Brown wijkt met z'n kersttrends 2023 af van het traditionele kerstkleuren pallet. Het bekende woonmerk geeft je met 3 elegante kerst stijlen volop inspiratie voor het smaak- en sfeervol inrichten van je kerstparadijsje!

James Greenwood, Interiors Expert bij Graham & Brown: “Wij zijn dol op decoreren met Kerst! Deze tijd van het jaar is bijzonder sociaal en we maken ons huis graag zo uitnodigend mogelijk voor familie en vrienden. Je kunt de perfecte omgeving creëren voor een gastvrije, gezellige en vrolijke sfeer.”

Dit zijn de 3 kersttrends 2023 van Graham & Brown:

Graham & Brown Kersttrend 2023: House Envy – Stijlvolle kersttrend met Graham & Brown groen behang Restore Emerald mural paneel met groene distel en andere planten takken (Foto: Graham and Brown  op DroomHome.nl)

1- Kersttrend 2023: HOUSE ENVY

De eerste kersttrend van Graham & Brown maakt gasten groen van jaloezie.

Groen is een hoofdbestanddeel van Kerstmis, maar deze intens gekleurde woonkamer creëert een perfecte ruimte voor een glamoureuze avond vol feestelijkheden. De diepgroene muren en het zachte meubilair creëren een rustgevende, eigentijdse ruimte. De gouden en lichte houten kerstdecoratie accenten tillen de ruimte naar een elegante verfijning.

Graham & Brown Kersttrend 2023: Jack Frost – Pastel blauwe kersttrend met Graham & Brown behang Scandiscape Winter & sneeuwwitte kerststerren en kerstboom (Foto: Graham and Brown  op DroomHome.nl)

2 - Kersttrend 2023: JACK FROST

De tweede kerstlook van Graham & Brown is het matblauwe interieurontwerp voor de minimalistische Scandi-minnende interieurexperts.

Deze kerststijl is favoriet bij minimalisten, maar werkt ook goed voor degenen die houden van Scandi interieurs met mat wit en aardse neutrale tinten voor een ingetogen elegante sfeer. Deze kerstdecoratie creëert in alle drukte een rustige oase.

Graham & Brown Kersttrend 2023: Zest of Christmas – Speelse kersttrend met Graham & Brown behang Amalfi Umore met citrusvruchten dessin en oranje pluimen en groene kersttakken (Foto: Graham and Brown  op DroomHome.nl)

3 - Kersttrend 2023: ZEST OF CHRISTMAS

De derde en laatste kerstlook brengt vrolijkheid in de donkere dagen rondom kerst.

Kerstmis staat synoniem voor vreugde en we willen dat onze interieurs dat vrolijke gevoel opwekken voor onszelf en onze gasten. Dit is een leuke en speelse manier om het interieur op te frissen en om de stemming te verbeteren, terwijl je ook een ruimte creëert die het hele jaar door kan worden gebruikt. Dit doen we met behang, verf en decoraties. Het is misschien geen traditionele look voor Kerstmis, maar het is zeker een manier om deze feestdagen wat levendigheid en plezier in huis te brengen.

Het Graham & Brown behang voor jouw favoriete kersttrend: verkoopprijs vanaf € 95,- per rol.

Google+