4 CASA kerst 2021 trends voor jou!

4 Sfeervolle CASA kerstdecoratie 2021 trends

CASA kersttrends 2021: CASA kerstboom met witte kerstballen (Foto CASA Home  op DroomHome.nl)

De CASA winkel bezorgt je een 100% sfeervolle kerst shopping experience! CASA presenteert haar 4 mooiste kersttrends 2021: van een Funky X-Mas, een winterwonderland tot een traditionele nostalgische kerststijl.

De meest prachtige kerstversiering voor je CASA kerstboom, een grote collectie CASA kerstverlichting en knusse CASA kerstdecoratie voor iedere kamer van je huis, geheel in jouw favoriete kerststijl en kerstkleuren!

Zachte kersttrend 2021: CASA kerstdecoratie met herfstachtige kerstkleuren kerstballen en kandelaars met kaarsen (Foto CASA Home  op DroomHome.nl)

Kersttrend 1 - Terug naar de roots

Herfst kerstkleuren 2021 zoals mosgroen en licht en donker hout zorgen voor een rustieke sfeer in huis die de winterpracht naar binnen brengt. Ook met minder opvallende tinten wordt het even gezellig en feestelijk deze kerst. Zorg voor de finishing touch voor een flinke dosis glans en goud en kom helemaal in de feeststemming.

Lichte kersttrend 2021: CASA kerstboom met witte kerstballen (Foto CASA Home  op DroomHome.nl)

Kersttrend 2 - Zachte kerstkleuren 2021 palet

Laat je inspireren door de koude temperaturen en een prachtig sneeuwlandschap. Denk aan dromerige winterwonderland fenomenen en ijzel tegen de ramen. De meest winterse, koele en heldere kerstkleuren zorgen voor een instant kerstsfeer. Het zachte kleurenpallet en gebruik van zachte materialen brengen rust in huis tijdens de drukke feestperiode.

Funky kersttrend 2021: CASA kerst koken en koekjes bakken, eten als avocado kerstballen (Foto CASA Home  op DroomHome.nl)

Kersttrend 3 - Funky X-Mas

Met deze kersttrend 2021 in CASA kerstdecoratie kan het plezier niet op. Kan jij nu al niet meer wachten om met dikke sokken en een kop warme chocolademelk op de sofa te kruipen tijdens de kerstperiode? Ook je interieur dompel je instant onder in een een over the-top funky kerstlook. Voor de leukste kerst kies je voor grappige kerstdecoratie die meteen opvallen in je CASA kerstboom.

Nostalgische kersttrend 2021: traditionele CASA kerstboom met rood, wit en groene kerstballen (Foto CASA Home  op DroomHome.nl) 

Kersttrend 4 - Traditioneel kerstfeest

Leuke decoratie dompelt je huis meteen onder in die typische kerstsfeer. Met een traditionele kerststijl zit je altijd goed. Rood en groen, dé kerstkleuren bij uitstek, mogen niet ontbreken wanneer je voor traditionele kerstdecoratie kiest. Weelderige stoffen, speelse elementen en gouden accenten zorgen voor een ultragezellig effect. Oh, en vergeet niet extra veel CASA kerstverlichting toe te voegen!


Meer sfeervolle kerstdecoratie & kerstversiering 2021 inspiratie vind je HIER!

Casa kerstdecoratie 2020 trends

Google+