4x Intratuin kersttrends 2020

Wat is jouw favoriet van de Intratuin kersttrends 2020?

4 Intratuin kersttrends 2020: van de Intratuin kerstboom tot kerstballen en kerstdecoratie (Foto Louis Lemaire, Intratuin op DroomHome.nl)

Intratuin begint dit jaar lekker op tijd met de voorbereidingen op kerst 2020! Niet alleen de kerstdagen zelf, maar ook je huis stap voor stap versieren maakt gelukkig. Nou, Intratuin heeft er zin in met de 4 kersttrends 2020: Snowy Xmas, Dark Island, Earthy Tones en Highway Motel. Je kunt de grappige kerstballen, de mooie Intratuin kerstverlichting en de nieuwste kerstdecoratie uit de Intratuin kerst trends natuurlijk prima mixen & matchen voor een persoonlijke touch in jouw kersthuis!

Bol.com AlgemeenAlles voor kerst!

Intratuin kersttrends 2020: Snowy Xmas – Intratuin kerstboom met witte kerstballen (Foto Louis Lemaire, Intratuin op DroomHome.nl)

Kersttrend: Snowy Xmas

Maak er een authentieke kerst van met tijdloze, witte, rode en donkerblauwe en zelfs delfts blauwe kerstballen en kersthangers voor in de echte Intratuin kerstboom. Bij Intratuin noemen ze deze kersttrend Snowy Xmas. Een kerst zoals we die van vroeger kennen met een moderne look. Gezellig samen thuis met een knisperend haardvuur en een emaillen mok warme chocomel in de hand. Bij deze kerststijl kunnen sneeuwvlokachtige kerstballen, stolpen, sneeuwbollen en houten kersthangers met dierenhoofdjes niet ontbreken!

Intratuin kersttrends 2020: Snowy Xmas – Intratuin kerstballen koffiemaker, espressoapparaat, mixer, keukenmachine en wijn (Foto Louis Lemaire, Intratuin op DroomHome.nl)

Grappige kerstballen voor de kookfans! 

Alle kookliefhebbers opgelet, super voor in je kerstboom of als kerstslinger en een te gek kerstcadeau: de Intratuin kerstballen in de vorm van kookspullen! Wat dacht je van de espressomachine kerstbal, de mixer en keukenmachine kerstbal, de koffiemaker of weegschaal kerstbal? Wijnen, wijnen, wijnen, de wijnfles kerstbal voor wie wel een lekker glaasje lust! 

Intratuin kersttrends 2020: Dark Island – Intratuin kerstboom met donkere kerstballen aan linten (Foto Louis Lemaire, Intratuin op DroomHome.nl)

Kersttrend: Dark Island

Deze mysterieuze kersttrend doet je denken aan een prachtig eiland, volgepakt met zijn groene bossen, zwart zand en vulkanen. De Intratuin kerstkleuren zijn groene tinten, aangevuld met lime en oranje.

Intratuin kersttrends 2020: Dark Island – Intratuin kerstboom met donkere kerstballen aan linten (Foto Louis Lemaire, Intratuin op DroomHome.nl)

We zien verwonderlijke schalen met mos, aan de muur hangende boeketten, kerstballen met velours en op de gedekte tafel zien we servies van zwart aardewerk.

Intratuin kersttrends 2020: Earthy Tones – Intratuin kerstboom met kerstballen in aarde tinten (Foto Louis Lemaire, Intratuin op DroomHome.nl)

Kersttrend Earthy Tones

Voor liefhebbers van de natuur in huis, is de kersttrend Earthy Tones stijl perfect. Alles draait hier bij de Intratuin kerstversiering om puur natuur en aandacht voor de aarde. Denk aan veel keramiek, terracotta potten en bijzonder gevormde vazen. Deze vazen stijl je af met katoentakken en verschillende soorten droogbloemen. Door de kerststijl te combineren met eenvoudige producten ontstaat een eigentijdse look.

Intratuin kersttrends 2020: Earthy Tones – Intratuin tafelklem voor kerstballen, Intratuin kerstverlichting en andere kerstversiering (Foto Louis Lemaire, Intratuin op DroomHome.nl)

Tafelklem kerstversiering inspiratie 

De tafelklem wordt de kerst hit 2020! Met de Intratuin tafelklem kun je boven de tafel een intieme sfeer creeeren in welke kerststijl dan ook. Met groene takken, prachtige kerstballen en Intratuin kerstverlichting lampjes of bolletjes, gaat de kersttafel styling een stapje verder. Let wel op dat de kerstdecoratie niet te veel in het zichtsveld hangt.

Intratuin kersttrends 2020: Highway Motel – Intratuin kerstversiering in roze en paars, kerstboompjes, kaarsendecoratie, kandelaars en kerstversiering (Foto Louis Lemaire, Intratuin op DroomHome.nl)

Kersttrend Highway Motel

In deze kerststijl geven de warme kerstkleuren, gemixt met duurzame en tijdloze materialen en geometrische vormen, je een behaaglijk en retro gevoel. Met Highway Motel zorg je voor verwondering door het plaatsen van glazen kerstballen met gouden glitters, een Intratuin kerstkrans van fluweel en roze pailletten op tafel. Met deze kersttrend heb je deze kerst never a dull moment.

Intratuin kersttrends 2020: Highway Motel – Intratuin kerstversiering in roze en paars, kerststuk, rendier en kerstversiering (Foto Louis Lemaire, Intratuin op DroomHome.nl)

Ben je er al uit welke Intratuin kersttrend je het leukst vindt?

Alles over kerst!

Google+