Blokker Kersttrend 2015: Mixen & Matchen

Blokker Kersttrend 2015: Mixen & Matchen

Kerst 2015: Blokker Kersttrend 2015 Mixen & Matchen van Kerstdecoratie, Kerst Tafel Dekken en Kerstverlichting. – MEER Kerst.. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

We mixen en matchen kerstaccessoires met leuke artikelen voor de winter. Waarom zou je een kerstbal alleen met de kerst gebruiken? Kies een ‘winterbal’ en hang deze in een decoratieve tak of gebebruik een servies met ‘wildtaferelen’ waar je het hele jaar plezier van hebt.

Ronde houten hangers van boomschors met afbeeldingen van een eekhoorn, vos of eland. Mooi in een natuurlijke boom of in een gave tak. Ook in Merry X-Mas uitvoering.

De looks van een eland zijn onlosmakelijk verbonden met de winter en in koperkleur is die helemaal trendy. Blokker eland hoofd deurstopper en bij donkere dagen hoort kaarslicht als een waxinelichthouder. Deze eekhoorn staat ook heel leuk onder een hippe stolp. Kerstbal glas. De clip paddenstoel staat ook leuk bij een servet op een gedekte bostafel. Compleet wild servies van aardewerk. Voor een uitgebreid diner of een high tea! Ook in deze collectie met theepot en verschillende maten borden.

Google+