Bloomingville Kerst Accessoires 2015

Bloomingville Kerst Accessoires 2015

Bloomingville Kerstdecoratie 2015 Collectie – Scandinavisch Design Kerst Accessoires als Waxinelichthouders, Kerstornamenten Rendieren, Kersthangers en Kandelaars – MEER Kerst… (Bloomingville  op DroomHome.nl)
The Nordic Spirit - Kerst hangt in de lucht en deze speciale tijd vraagt om speciale sfeer in jouw huis.

Het woonmerk Bloomingville heeft voor 2015 een volledige kerstcollectie, waarmee je de Nordic Style ook met kerst kunt doorvoeren in jouw interieur.

Bloomingville Kerstdecoratie 2015 Collectie – Scandinavisch Design Kerst Accessoires als Waxinelichthouders, Kerstballen en Kersthangers voor de Kerstboom, Kerstlijsten en Manden. (Bloomingville  op DroomHome.nl)

Bringing You Joy - De herkenbare Nordic Style en Scandinavisch design van Bloomingville vind je terug in de kerstdecoratie collectie met natuurlijke materialen, lichte kleuren en fijne lijnen.

FOTO BOVEN - Bloomingville waxinelichthouders, kerstballen en kersthangers voor de kerstboom, kerstlijsten en mand als kerstboomstandaard.

Bloomingville Kerstdecoratie 2015 Collectie – Scandinavisch Design Kerst Accessoires als Waxinelichthouders, Kerstballen en Kersthangers voor de Kersttak in de Woonkamer, Kerstkussens, kerstverlichting, Kerstlijsten en Schapenvacht. (Bloomingville  op DroomHome.nl)

Om je het juiste gevoel van de kersttijd te geven heeft Bloomingville warme en gouden tinten samengebracht met metalen. En voor het pure kerst gevoel houden we van wit, zo wit als sneeuw.

FOTO BOVEN - Bloomingville waxinelichthouders, kerstballen en kersthangers voor de kersttak in de woonkamer, kerstkussens voor op de bank, kerstverlichting, kerstlijsten en wit en grijze schapenvacht.

Bloomingville Kerstdecoratie 2015 Collectie – Scandinavisch Design Kerst Accessoires als Advent Display Kast Paulownia met Zakjes, Alternatieve Kerstsok, Kerstcadeaus, Kersthangers en Schapenvacht. (Bloomingville  op DroomHome.nl)

FOTO BOVEN -  Houten Bloomingville advent display kast paulownia met zakjes, alternatieve kerstsokken, kerstcadeaus, kersthangers en schapenvacht op het bankje.

Bloomingville Kerstdecoratie 2015 Collectie – Scandinavisch Design Kerst Accessoires voor de Gedekte Kersttafel: , Tekst Kerstservetten, Wit met Zwarte en Gouden Accenten Kerstservies en Houten Borden. (Bloomingville  op DroomHome.nl)

FOTO BOVEN - Alles voor de gedekte kersttafel van Bloomingville: tekst kerstservetten, wit met zwarte en gouden accenten kerstservies en houten borden.

Google+