Bloomingville Kerst Collectie 2017 - Magic Times

Bloomingville Kerst Collectie 2017

Kerst Trends 2017: Bloomingville Kerst Collectie 2017 – Kersttafel Dekken: Bloomingville Kerstservies, Bestek, Tafellaken, Servetten, Kandelaars en Kaarsen. (Foto Bloomingville  op DroomHome.nl)

Kerst vieren anno 2017 doen we met Bloomingville op een elegante, strakke en ingetogen manier kenmerkend voor het Deense designmerk. Bloomingville heeft een prachtige kerstcollectie voor in de kerstboom als kerstdecoratie, maar natuurlijk ook voor de feestelijk gedekte kersttafel, kerstcadeau's inpakken en de nieuwjaarsparty!

Kerst Trends 2017: Bloomingville Kerst Collectie 2017 – Bloomingville Kandelaars, Kaarsen en Windlichten – MEER Kerst Inspiratie… (Foto Bloomingville  op DroomHome.nl)

Golden Glow
Niets kan de donkere winterdagen opvrolijken dan kaarslicht. Als de avond al vroeg invalt is er niets sfeervollers dan samenkomen in het zachte licht van Bloomingville kandelaars met kaarsen, windlichten en het schijnsel van waxinelichthouders.

Kerst Trends 2017: Bloomingville Kerst Collectie 2017 – Bloomingville Kandelaars, Kaarsen, Kerstbomen en Kerststerren. (Foto Bloomingville  op DroomHome.nl)

Rudolph The Reindeer Het Nordic design van Bloomingville zie je overal terugkomen in de kerstcollectie en geeft een natuurlijk accent aan de kerstdecoratie. Kerstbomen, rendieren en sterren van hout zetten als nieuwe kerstaccessoires de sfeer in de woonkamer. Bekijk welke kerstversiering jouw favoriet is.

Kerstwinkel 2017

Kerst Trends 2017: Bloomingville Kerst Collectie 2017 – Bloomingville Kerstballen en Kersthangers voor in de Kerstboom. (Foto Bloomingville  op DroomHome.nl)

Sparkling Nature
We zijn gek op kerstornamenten en de mogelijkheden om het huis mee te decoreren zijn eindeloos. De kerstdecoratie hangers zijn dit jaar bij Bloomingville geinspireerd op vormen en materialen uit de natuur met een extra fonkelende kerst touch.

Kerst Trends 2017: Bloomingville Kerst Collectie 2017 – Bloomingville Kerstcadeaus Verpakken met Kerstpapier, Kerstlabels en Kerstlinten. (Foto Bloomingville  op DroomHome.nl)

Dear Santa
Na een heerlijke aanloop naar kerst met het versieren van het huis en op zoek naar de beste kerstrecepten, staat daar een prachtig gedecoreerde kerstboom met daaronder de kerstcadeaus. De verwachting naar de inhoud van ket kerstkado wordt nog groter als ze zorgvuldig zijn ingepakt. Er zijn eindeloze mogelijkheden te bedenken met mooi kerstpapier, inpakpapier en bijpassende kerstlinten en kerstlabels. De mooi versierde kerstpakjes dragen zo al bij in de perfecte kerstsfeer voor jouw huis.

Kerst Trends 2017: Bloomingville Kerst Collectie 2017 – Kersttafel Dekken: Bloomingville Kerstservies, Bestek, Tafellaken, Servetten, Kandelaars en Kaarsen. (Foto Bloomingville  op DroomHome.nl)

Winter Wonders
Geinsipreerd door het Scandinavische winter wonderland heeft de Bloomingville 2017 kerstcollectie prachtige kerstserviezen voor jong en oud. Het Bloomingville kerstservies in rood en wit kleur staat voor de traditionele kerstviering met een modern tintje. Het kerstservies met rendierafbeelding en goudkleurig randje sluit perfect aan bij de koper/goudkleurig bestek en servetringen.

Kerst Trends 2017: Bloomingville Kerst Collectie 2017 – Bloomingville Kerstcadeaus Verpakken met Kerstpapier, Kerstlabels en Kerstlinten. (Foto Bloomingville  op DroomHome.nl)

Kerstcadeaus Inpakken
Maak van elk kerstcadeau een feestje op zich met de Scandinavisch design kerst inpakpapier, kersthangers, kerstlinten en kerstlabels. Hoe gaan jouw kerstpakjes er uit zien?

Kerst Trends 2017: Bloomingville Kerst Collectie 2017 – Bloomingville Nieuwjaar Party met Servies, New Year Slingers en Servetten, Champagne Glazen op een Gedekte Tafel. (Foto Bloomingville  op DroomHome.nl)

Yet Another Year
Met Bloomingville luid je het nieuwe jaar in met een geweldige nieuwjaarsparty met oud en nieuw versiering op de perfecte mooi gedekte tafel met sjiek servies, champagne glazen, bestek en servetten voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Op naar het nieuwe jaar! Bron: Bloomingville.com

Wil je jouw kerst helemaal in Bloomingville stijl vieren dan kun je bij Wehkamp als partnershop uitgebreid winkelen voor de komende kerst en hier vind je eventuele verkooppunten in de buurt.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+