CASA kerst 2020 trends

Kerstversiering 2020 trends van CASA Christmas Shop! 

Casa kerst 2020 trend Aspen – Witte kerstversiering, kussen en andere kerstdecoratie met natuurlijke materialen (Foto CASA  op DroomHome.nl)

De CASA winkel is in aanloop naar kerst, dé CASA Christmas Shop! CASA presenteert haar 3 mooiste en nieuwste kersttrends 2020: Aspen, Henna en Classy Christmas. Kerstversiering voor de kerstboom, kerstverlichting en kerstdecoratie voor iedere kamer van je huis, geheel in jouw favoriete kerststijl en kerstkleuren!

Scandinavische kerstversiering - CASA kersttrend Aspen

De Aspen kerststijl neemt je mee naar een knusse, trendy chalet met Scandinavische invloeden. De combinatie van witte kerstkleuren met warm textiel en kerstverlichting zorgt voor het ultieme cosy maar toch feestelijk gevoel.

Casa kerst 2020 trend Henna – Bohemian kerstversiering en kerstdecoratie voor in heel je huis (Foto CASA  op DroomHome.nl)

Voor de bohemian kerstboom - CASA kersttrend Henna

Breng de Ibiza kerst bij je thuis met de hippie kersttrend Henna! Idyllisch, een tikkeltje bohemian en verrassend warm dat is deze kerstcollectie met kerstdecoratie als kussens, kandelaars en plaids. Oosterse sferen en zuiderse invloeden zorgen deze Kerst voor een hartverwarmende vibe bij je thuis.

Casa kerst 2020 kerstverlichting trends -  De mooiste kerstverlichting: lichtsnoeren binnen en kerstboomverlichting (Foto CASA  op DroomHome.nl)

Nieuwste kerstverlichting binnen én kerstboomverlichting

Alleen kerstboomverlichting is lang niet genoeg. We brengen ons hele huis in kerstsfeer met kerstlampjes en lichtsnoeren. Met kerstverlichting op batterijen kun je glazen stolpen en kersttakken prachtig uitlichten.

Casa kerst 2020 trend Classy Christmas – Traditionele kerstversiering voor je kerstboom en kerstdecoratie voor in heel je huis (Foto CASA  op DroomHome.nl)

Klassieke & traditionele kerstversiering - CASA kersttrend Classy Christmas

Glamoureus, weelderig en op-en-top feestelijk. Deze traditionele kerstversiering met luxueuze materialen en donkere roodtinten in kussens en plaids maakt kerst 2020 dit jaar nog mooier.

De CASA kerstversiering en kerstdecoratie is vanaf november in de CASA winkels te vinden


Kerst shoppen op Bol.com 

Google+