Casa kersttrends 2019

Casa kerst 2019 collectie

Casa kerst – kersttrends 2019 met de mooiste kerstdecoratie, kerstversiering, kerst verlichting en kerstbomen in verschillende woonstijlen (Foto Casa  op DroomHome.nl)

CASA presenteert met trots haar kerstcollectie 2019! Ontdek de drie kersttrends 2019 van Casa: 'warm en pittig', 'klassiek gezellig' en 'koel en 'trendy'. Met de mooiste gedecoreerde kerstbomen, de sfeervolste kerst verlichting, hippe kerstballen en kerstversiering vind je volop inspiratie voor jouw interieur tijdens de feestdagen!

Wat is de kersttrend 2019?

Casa kerst – Industriële kersttrend 2019: warm en pittig – luxe kerst trend met stoere kerstdecoratie, kerst verlichting en kerstbomen in zwart en goud met o.a. dierenprint kerstballen (Foto Casa  op DroomHome.nl)

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Industriele kersttrend 2019: warm en pittig - Spice

Je hunkert naar winterse gezelligheid, maar durft ook buiten de traditionele lijntjes kleuren? Dan is Spice je op het lijf geschreven. Een warme gloed komt je tegemoet wanneer je binnenstapt. De kleuren zijn warm en barsten van het karakter. De echte durvers mixen hun kerstdecoratie zelfs met trendy dierenprints. Dat wordt een funky kerst!

Casa kerst – Traditionele kersttrend 2019: klassiek gezellig – Velvet kerstballen in groen en rood - kerstdecoratie, kerst verlichting en kerstbomen (Foto Casa  op DroomHome.nl)

Traditionele kersttrend 2019: klassiek gezellig

Rood en groen, dé kerstkleuren bij uitstek, mogen niet ontbreken wanneer je voor eerder traditionele kerstdecoratie kiest. Kerstbomen in alle vormen, maten en materialen, zorgen voor een rijkelijk en ultragezellig effect. En vergeet niet extra veel kerstlichtjes toe te voegen!

Casa kerst – Scandinavische kerst trend 2019: koel en trendy – Wit en blauw als kerstkleuren voor de kerstdecoratie in de kerstboom (Foto Casa  op DroomHome.nl)

Scandinavische kersttrend 2019: koel en trendy

Doen lichte, koele kleuren, donkerblauw en strakke vormen in kerstspullen je niet echt aan Kerst denken? Well, think again!

Casa kerst – Scandinavische kerst trend 2019: koel en trendy – Wit en blauw als kerstkleuren voor de kerstdecoratie in de kerstboom en alternatieve kerstbomen (Foto Casa  op DroomHome.nl)

We lenen het kleurenpalet van een winters sneeuwlandschap en vullen het aan met strak, modern Scandinavisch design en een goud accent in de kerstaccessoires om het extra feestelijk te maken.

Casa kerst – Scandinavische kerst trend 2019: kerstbomen van traditionele kerstbomen tot hippe frost kerstbomen en alternatieve kerstbomen (Foto Casa  op DroomHome.nl)

Kerstboom inspiratie: van traditioneel tot de alternatieve kerstboom

Geen kerst zonder kerstboom, toch? Het is natuurlijk maar hoe je het bekijkt. Want niet iedereen heeft de ruimte (of zin) om een traditionele kerstboom in huis te halen. Gelukkig zijn er heel wat alternatieven voorhanden. Of je nu voor een traditioneel, een originele variant of een praktische oplossing kiest, bij CASA vind je voor ieder wat wils.

Casa kerst – kinderkamer kerst trend 2019: versier de tipi tent met een lichtslinger en een kleine kerstboom (Foto Casa  op DroomHome.nl)

Versier de tipi tent met kerstlichtjes of lichtslinger voor een echte kerst kinderkamer! 

Welke Casa kersttrend past in jouw kersthuis?


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+