Castle of Dreams De Bijenkorf 2016 Kerst Collectie

Castle of Dreams De Bijenkorf 2016 Kerst Collectie

Kerst 2016 - de Bijenkorf Kerstcollectie 2016: Castle of Dreams! met Luxueuze Kerstetalages met Gedekte Kersttafels in Goud, Roze en Wit Servies en Kerstcadeaus (Foto door DroomHome.nl van de Bijenkorf Rotterdam)

Je kunt ze weer gaan bekijken de magische kerstetalages van De Bijenkorf. Het thema van kerst 2016 is: Castle of Dreams.

Oud theaterregisseur en kunstenares Noa Verhofstad heeft megewerkt aan het kerstthema Castle of Dreams. De Bijenkorf etalages bestaan uit zestig kamers in een 3 bij 2,5 meter groot verlicht kasteel. Elke kamer een eigen scene én alles handgemaakt. Elke kamer en etalage trekt je mee in een wondere wereld, waar we genieten van familie, vrienden, overdadige feesten en mooie cadeaus.

De foto's zijn gemaakt van de Bijenkorf etalages in Rotterdam met weelderige gedekte kersttafels in de kleuren goud, wit, roze en zwart als luxe accentkleur.

Kerst 2016 - de Bijenkorf Kerstcollectie 2016: Castle of Dreams! met Luxueuze Kerstetalages met Gedekte Kersttafels in Zwart en Goud Servies en Kerstdecoratie (Foto door DroomHome.nl van de Bijenkorf Rotterdam)

Glazen stolpen voor macarons, mooie serviezen, kristallen champagneglazen en pauwenveren als kerstdecoratie laten de gedekte tafel met kerst schitteren.

Kerst 2016 - de Bijenkorf Kerstcollectie 2016: Castle of Dreams! met Luxueuze Kerstetalages met Gedekte Kersttafels (Foto door DroomHome.nl van de Bijenkorf Rotterdam)

De kerstdecoratie collectie van de Bijenkorf kent dit jaar verschillende thema's als Traditional Cosiness delftsblauwe kerstballen en wit glazen kersthangers.

Kerst 2016 - de Bijenkorf Kerstcollectie 2016: Castle of Dreams! Bijenkorf Kerstafdeling met Verschillende Kerstdecoratie Thema's (Foto door DroomHome.nl van de Bijenkorf Rotterdam)

Wat dacht je van felgekleurde kerstornamenten in het thema Disco Fever. Donuts als kerstversiering in de kerstboom met Happy Icons. Castle Classics met luxueuze goudkleurige kerstballen en strikken.

Kerst 2016 - de Bijenkorf Kerstcollectie 2016: Castle of Dreams! Bijenkorf Kerstafdeling met Kerstdecoratie Thema Traditional Cosiness - Delftsblauwe Kerstballen voor in de Kerstboom (Foto door DroomHome.nl van de Bijenkorf Rotterdam)

Maar ook het kerstthema Vintage Treasures, kerstdecoratie items die terug grijpen naar the good old day's! 


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+