Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2016-2017

Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2016-2017

Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2016-2017: Quiet Harmonies – MEER Kerstdecoratie Kersttrends… (Foto Christmasworld  op DroomHome.nl)

Christmasworld, de kerstbeurs van Europa, presenteert de nieuwste kerstdecoratie en kerstversiering trends van 2016-2017. Dit jaar zijn er 4 kersttrends gesignaleerd, die elk op een eigen manier gerealiseerd kunnen worden in en om het huis. Van 'Surreal Laboratories', 'BoHo Treasuries' tot 'Quiet Harmonies' en 'Playful Possibilities'.

Kersttrend  Quiet Harmonies
Eenvoudige, onopvallende materialen en oppervlakken in neutrale tinten vieren de schoonheid van het weglaten. Er is niets ingewikkeld of overdreven om de eenvoudige , aangename sfeer te bederven. Dit gaat samen met een duidelijke voorkeur voor neutrale kerstkleuren, lichte en donkere tinten grijs en warme tinten wit glazuur, vanille en honing.

Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2016-2017: Surreal Laboratories – MEER Kerst Tips… (Foto Christmasworld  op DroomHome.nl)

Kersttrend Surreal Laboratories
Bizarre vormen, synthetische kleur- en futuristische ideeën gaan samen om fascinerende decoratieve effecten te creëren, ergens tussen science-fiction als innovatieve technologie en het feest van traditionele kunst en ambachtelijk werk. Dit futuristische scenario gaat gepaard met kunstmatige gif kleuren, opwindende glitter en spelen met licht. Veel transparante materialen en koele blauw en grijs tinten.

Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2016-2017: Boho Treasuries. MEER Kerstdecoratie…  (Foto Christmasworld  op DroomHome.nl)

Kersttrend Boho Treasuries
Combineer glamoureuze materialen, kleuren en patronen uit de natuur met een passie voor decoratie en luxe en de liefde voor eenvoud en natuur. De ontwerpen betreffen een aantal opvallende bloemen, bloesem en bladeren uit detijd van de flower power. Het kerst kleurenpalet met pompoen geel, groene erwt en rode biet in combinatie met sensuele aarde tinten zoals klei, licht marmer en donkere leisteen benadrukken de natuurlijke charme van het platteland.

Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2016-2017: Playful Possibilities.  (Foto Christmasworld  op DroomHome.nl)

Kersttrend Playful Possibilities
Vintage stukken en retro looks gecombineerd met aspecten van modern design maken van het alledaagse iets speciaals. Met ongewone en onconventionele prints en figuren, zonder expliciet verband met Kerstmis - evenals de traditionele motieven en ontwerpen, die weer op nieuwe en onconventionele manieren hebben geïnterpreteerd, maakt u een origineel effect. Kerstkleuren variëren van dennengroen, donker denim blauw, koraal en een melkachtig mandarijn tot grijs, zand en donker bruin. Foto': Quelle – Christmasworld


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+