De Bijenkorf kerst - 7 kersttrends 2019

De Bijenkorf kerstdecoratie 2019 collectie

De Bijenkorf kerst 2019 – de Bijenkorf kerstdecoratie, van bijzondere de Bijenkorf kerstballen tot in zeven kersttrends kerstdecoratie (Foto de Bijenkorf op DroomHome.nl)

Heb je de prachtige kerstetalages van de Bijenkorf al gezien? De Bijenkorf presenteert met verdiende trots haar 7 kersttrends 2019 bestaande uit de meest fantastisch mooie de Bijenkorf kerstballen en stijlvolle kerstversiering.

7 Kersttrends 2019 van de Bijenkorf:

De Bijenkorf kerst 2019 – de Bijenkorf kerstdecoratie, van bijzondere de Bijenkorf kerstballen in bij, taart, champagnefles, shopping bag tot goud baar vorm. (Foto de Bijenkorf op DroomHome.nl)

 • de Bijenkorf iconen - Verrassende de Bijenkorf kerstballen in aparte vormen als de Bijenkorf bij, shoppingbag, taartje, hond in tas, champagefles en sneakers.
 • Klassieke kerst - Traditionele kersttrend met de Bijenkorf kerstballen als vogeltjes met clip, christmas crackers en handgemaakte kersthangers.

De Bijenkorf kerst 2019 – de Bijenkorf kerstdecoratie, van roller skates de Bijenkorf kerstballen tot lippen, controller, flamingo en disco dip kersthangers. (Foto de Bijenkorf op DroomHome.nl)

 • Neon 90's - De moderne vintage kersttrend zie je terug in de Bijenkorf kerstdecoratie met eenhoornen, regenboog, ijsjes, ananas en disco dip kerstbal.
 • Komische kerst - Funny kersttrend met hele aparte de Bijenkorf kerstballen in de vorm van kreeften, Delft Blauwe tekkels, giraffe, donuts, Poké Bowl en Lucky Cat kersthangers.

De Bijenkorf kerst 2019 – de Bijenkorf kerstdecoratie, van gingerbread, kerstmannen, sneeuwpoppen, handschoenen en sneeuwballen de Bijenkorf kerstballen. (Foto de Bijenkorf op DroomHome.nl)

 • Reis door de ruimte - Futuristische kersttrend van robot de Bijenkorf kerstbal tot vallende ster en astronaut kersthangers.
 • Scandinavische kerst - Scandinavische kersttrend met gingerbread en rendier de Bijenkorf kerstballen en kerstcrackers in wit, rood en groen kerstkleuren.
 • Sprookjesbos - Sprookjesfiguren als vlinders, sprinkhanen, kraanvogels, kameleon, slakken, hagedissen de Bijenkorf kerstballen.

Voor de kerst bij de Bijenkorf wordt altijd groots uitgepakt!


Kerstshoppen bij Bol.com

Google+