De leukste Intratuin kerstverlichting ideeën van 2020

Intratuin kerstverlichting trends 2020 

Kerst 2020 – Intratuin kerstkrans met lichtjes (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Hoe dichter we naar de winter komen, hoe vroeger het donker wordt. Dat vraagt om gezelligheid en héél veel lichtjes! Met energiezuinige LED-verlichting kun je gerust wat extra uitpakken. Met de Intratuin kerstverlichting tips & tricks kun je jouw huis en tuin omtoveren in een heus verwonderland.

Entree! - Intratuin kerstkrans met lampjes

Versiering op je deur zorgt voor een fijne en sfeervolle binnenkomer. Kies je voor een klassieke kerstkrans? Hang er dan zelf extra kerstlichtjes in voor een schitterend effect. Met de kant-en-klare Krans Dadelion geef je je gasten in ieder geval een warm welkom. Een paar glimmende ballen maken jouw luxe krans compleet. Ga je liever voor iets anders? Creëer dan een speelse kerstboom (of ander figuur) op je deur. Deze kun je leuk zelf spannen met een (LED)-lichtsnoer, maar we hebben er ook een die je zo op kunt hangen. Easy does it.

Kerst 2020 – Intratuin kerstster met licht (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Intratuin kerstster met licht - de ster van de show

Een kerstster voor het raam is de ultieme feestelijke decoratie. Met kerstlampjes erin bezorgen ze in je huis én in de buurt een gelukkiger gevoel. Iets dat we wel kunnen gebruiken tijdens de donkere winterdagen. Kies voor een klassieke variant in kerstrood of wit, of ga voor een hippe kerstster met luipaardprint. De rode kerstster met lampjes is inclusief verlichting, bij de andere sterren moet je zelf creatief zijn – bijvoorbeeld met de op afstand bedienbare LED lamp ‘Rinse’. Overigens ook ideaal onder in een vaas of kaarsenhouder!

Kerst 2020 – Intratuin kerstboom verlichting en kerstverlichting buiten (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

‘Groen’ licht voor kerstverlichting buiten én binnen

Lichtjes kennen we vooral van in de kerstboom. Maar eigenlijk is iedere groene (buiten)plant geschikt als uithangplek voor wat gezellige kerstverlichting! Van jouw weelderige kamerplanten tot de beukenhaag in de voortuin: tijd voor een licht make-over van jouw groene vrienden. Geen tuin met grote planten of zijn jouw kamerplanten te kwetsbaar? Ga dan voor een kant en klaar exemplaar, lekker makkelijk! Houd je het liever klein en knus, dan hebben we ook nog een paar enige glazen lampjes in kerstboom vorm voor op tafel of op het dressoir.

Kerst 2020 – Intratuin kerst knutselen met kerstverlichting (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Rondje kerst knutselen met kerstlampjes

Zelf je versieringen maken of ‘pimpen’ is een van de leukste dingen aan je huis versieren. Eerst shop je de mooiste materialen, dan ga je fijn kerst knutselen en als het af is, heb je jouw eigengemaakte decoratie met wow-factor. Met een verlichte cirkel kun je alle kanten op om je huis gezellig aan te kleden. De opties zijn eindeloos. Hang er glimmende Intratuin kerstballen aan waardoor het licht de kamer in reflecteert, hang er takken (bijvoorbeeld groene Asparagus) in om de natuur in huis te halen of clip er verschillende vogels en kerstboom figuurtjes aan vast voor een dromerig effect. Je kunt voor een staande cirkel kiezen of een heuse ‘kroonluchter’ maken! Meer informatie: Intratuin.nl/inspiratie


Meer kerstverlichting inspiratie vind je HIER!

Google+