DIY adventskalender met 24 zelfmaak projecten

Do it yourself adventskalender met 24x kerst knutselen, bakken en brouwen

Do it yourself adventskalender met 24 zelfmaak projecten en kerst knutselen (Foto Uitgeverij Snor  op DroomHome.nl)

Mini kersttrui breien, kerstcake bakken, kerstballen vouwen en cocktails brouwen. In de adventskalender, aftellen naar een heerlijke kerst, vind je 24 zelfmaak projecten, voor iedere dag 1 project om af te tellen naar kerst.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Van de grappigste fortune cookies bakken, tot de ultieme kerstkrans, geurkaarten en bruisballen maken. Je kersttijd wordt onvergetelijk! De met glitters en goud bedrukte DIY adventskalender verschijnt op 10 oktober bij Uitgeverij Snor.

24 dagen kerst knutselen!

Adventskalenders hebben traditiegetrouw 24 luikjes met erachter een chocolaatje of klein kadootje. In Snors Adventkalender vind je iedere dag een DIY-project: iets leuks, lekkers en moois om in je eentje of samen met je kinderen te maken. Zodat je op 25 december allemaal zelfgemaakte cadeautjes onder de kerstboom kunt leggen. Maar je mag ze natuurlijk ook zelf houden.

Do it yourself adventskalender met 24 zelfmaak DIY projecten en kerst knutselen: kersttruitjes breien, kerstcake maken en nog veel meer (Foto Uitgeverij Snor  op DroomHome.nl)

DIY adventskalender cadeau geven!

Als je echt een uniek en persoonlijk kadootje wilt geven deze kerst, dan kun je met de Adventskalender niet stuk gaan. Zo vind je er een beschrijving om one-of-a-kind geurkaarsen, zeepjes en bruisballen te maken. Je maakt het extra persoonlijk met een geurmelange, die je kunt afstemmen op de ontvanger. Veel persoonlijker wordt het niet dit jaar.

Kerst labels en kerstdoosjes maken

Om je zelfgemaakte parels helemaal af te maken, staan er in de do it yourself adventskalender glinsterende kerst labels om uit te knippen en erop te plakken. Ook zijn er doosjes om zelf te maken, uitknip-elementen voor een originele kerstkaart en mooie papiertjes om kerstballen mee te vouwen.

Of het huis nu ruikt naar versgebakken koekjes en eucalyptustakken, of dat je lekker met je kinderen iets kersterigs aan het maken bent, met deze DIY adventskalender is iedereen al vanaf 1 december in de kerststemming.

 De Leukste adventskalenders shoppen voor volwassenen en kinderen op Bol.com

Google+