Easy Kerstverlichting in Kerstboom Vorm van Fairybell

Easy Kerstverlichting in Kerstboomvorm van Fairybell

Buiten Kerstverlichting in Kerstboom Vorm van Fairybell – MEER Kerst… (Foto Fairybell  op DroomHome.nl)

Je huis kerst-proof maken veel gedoe? Niet met Fairybell, easy does it deze winter. Met de kerstverlichting in kerstboomvorm van Fairybell zorg je binnen enkele minuten voor een fonkelende lichtjesparade in de tuin of op het terras. Klaar voor een zorgeloze kerst.

Een feestelijk effect in 30 minuten
De Fairybell kerstboomvormen zijn zo ontworpen dat zelfs de grootste modellen binnen 30 minuten staan. De vrijstaande bomen tot en met 3 meter kun je overal in de tuin zetten door de meegeleverde rvs mast en grondpin. De grotere bomen vanaf 6 meter takel je moeiteloos vanuit de doos op in een vlaggenmast. Heb je die niet? Dan is er een handige stapelbare mast bij te bestellen. De kersverlichting is voorzien van honderden kleine warm witte led-lampjes: veilig en energiezuinig. Perfect voor een sfeervolle, warme winter.

Kerstwinkel 2017

Voor grote én kleine tuinen
Fairybell zorgt deze winter voor een feestelijke tuin. Er zijn maar liefst 16 verschillende modellen. Er is een ‘plat’ model van 2,10 meter hoog speciaal voor aan de deur. Deze hang je heel eenvoudig aan de deur dankzij de universele verstelbare bevestigingsband. Zo ben je binnen 10 minuten klaar. De vrijstaande modellen zijn verkrijgbaar van 1,45 tot en met 4,20 meter hoogte. Ideaal voor de zeer grote tuin zijn de imposante kerstboomvormen van 6 tot en met 10 meter. Met hun grootte en de vele lampjes toveren ze elke vlaggenmast om tot een sprankelende én duurzame kerstboom.

Kerstverlichting Buiten - Fairybell Buitenverlichting voor aan de Deur in de Vorm van een Kerstboom met Led Lampjes - MEER Kerstboomverlichting... (Foto Fairybell Verlichting  op DroomHome.nl)

Nieuw: extra lampjes en een twinkelend effect
Dit jaar voegt Fairybell een nieuw model toe aan de collectie: een boom van 10 meter met maar liefst 4000 lampjes. Bovendien zijn er nu 5 modellen verkrijgbaar met een ‘flash’ lichteffect. Bij deze modellen knippert 5% van de lampjes af en toe, waardoor je een glinsterend effect krijgt.

De Fairybell kerstboomvormen kosten tussen € 49,95 en € 999,95. Meer Fairybell kerstverlichting inspiratie en shoppen.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+