Ferm Living kerst 2020 collectie

Scandinavische kerstversiering uit de Ferm Living kerst 2020 collectie

Ferm Living kerst 2020 collectie – Fluwelen kerstsokken en kerstdecoratie (Foto Ferm Living  op DroomHome.nl)

De Ferm Living kerst 2020 collectie is stijlvol in warme diepe kerst kleuren en staat bol van de authentieke kerstdecoratie in een modern jasje. De Ferm Living kerstballen en kerstversiering brengen de Scandinavische kerst sfeer en tradities in jouw kersthuis! 

Velvet kerststokken voor aan de schouw & trap

Ferm Living presenteert kerstsokken als een Deense traditie in Nederland. De Ferm Living kerstsokken van fluweel zijn verkrijgbaar in stijlvol zwart, groen, roze, mosterd en pruim rood en sieren het huis in de kerstmaand. Hang de luxe kerstsokken aan de open haard, de trap, je bed of eigenlijk waar je maar wilt en wacht af welke kerstcadeaus je zult vinden op eerste kerstdag.

Ferm Living kerst 2020 collectie – Heerlijke adventskaars in een modern jasje - geurkaars (Foto Ferm Living  op DroomHome.nl)

Kerst geurkaarsen – Bijzondere adventskaars in een modern jasje

In kersttijd komen de heerlijke geuren niet alleen van echte kerstbomen en gebakken koekjes, maar ook van sfeervolle Ferm Living geurkaarsen. Bovenstaande naar kaneel ruikende sojawaskaars is een adventskaars. In Denemarken kent deze Kalenderlys een lange traditie.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Iedere dag laat je de geurkaars branden en tel zo de dagen af naar kerstmis. Op de kaart op de voorkant van de glazen kaarshouder kun je elke dag doorstrepen tot aan kerstavond.

Ferm Living kerst 2020 collectie – Prachtige adventskalender met zakjes van canvas – met 3 of 24 zakjes voor kerstcadeaus of snoep (Foto Ferm Living  op DroomHome.nl)

Adventskalender – 24 dagen of 4 zondagen

In de prachtig op te hangen Ferm Living adventskalender van canvas is er een plekje voor een klein cadeautje of lekkernij op alle vier de zondagen van de advent of op alle 24 dagen tot kerstavond. Een mooie traditie als een geweldig stuk kerstversiering in huis!

Ferm Living kerst 2020 collectie – Prachtige handbeschilderde glazen kerstballen in de kerstboom en kersttakken (Foto Ferm Living  op DroomHome.nl)

Handbeschilderde glazen kerstballen 

De bijzondere glazen kerstballen (set van 4) zijn met de hand beschilderd in 4 grafische patronen. Doordat de Ferm Living kerstballen met de hand beschilderd zijn is ieder kerstornament uniek en heeft het een bohemian kerst uitstraling.

Ferm Living kerst 2020 collectie – Prachtige kerst kegels voor in de kerstboom en kersttakken (Foto Ferm Living  op DroomHome.nl)

Deense kerst kegels als aparte kerstboomversiering

In Denemarken worden de kerstbomen versierd met papieren kegels gevuld met snoep of ander lekkers. Deze traditie stamt uit de jaren 1800. De Ferm Living papieren kerst kegels kun je met het hele gezin uitknippen en vouwen. Als je zelf nog stukken stof over hebt, kun je op een leuke en duurzame manier je eigen kersthangers maken!

Shop de mooiste Ferm Living kerstdecoratie op fonQ.nl! 

Google+