H&M Home Kerst Collectie 2016

H&M Home Kerst Collectie 2016

Kerst 2016: H&M Home Kerst Collectie in de Keuken met Servies, Tafellakens, Schorten, Bestek, Kerstdecoratie en H&M Kerstcadeaus – MEER Kerst Inspiratie… (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Een sfeervolle kerst met de H&M Home kerstcollectie 2016. In verschillende woonstijlen heeft H&M prachtige aanwinsten voor deze kerst: van rustic charm, klassiek tot landelijk en modern city urban! H&M voert kerst door van de woonkamer tot slaapkamer en de gedekte kersttafel.

Landelijke H&M kerstaccessoires zie je terugkomen in de Rustic Charm stijl in de keuken. Koken en tafelen is helemaal het kerstding van 2016. Met de H&M bak & kookspullen en de uitgebreide serviesonderdelen gaat het helemaal goed komen eerste en tweede kerstdag.

H&M brengt naast nostalgie ook een echte stadssfeer in de kersthuizen met bijpassende tekst kerstkussens, kandelaars en kaarsen, plaids, goudkleurige kerstdecoratie en schorten en servetten met een stratenplan van bijvoorbeeld New York.

Kerst 2016: H&M Home Kerst Collectie in de Keuken met Servies, Kussens, Kerstornamenten, Geurkaarsen, Kerstdecoratie en H&M Kerstcadeaus. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Je voelt je net op kerstvakantie met deze kerstaccessoires van H&M. De kleur rood traditioneel nostalgisch gebruikt worden als kerstversiering maar ook lekker modern en hip zoals het zwart met wit panther bord met rode strik. Bijpassende servetten, tafellopers en H&M servies goed maken deze kersttrend helemaal af! Bij kerst hoort heerlijk eten! Een sfeervolle gedekte tafel geeft extra cachet aan kerst. Bron: HM.com

Google+