HEMA Kerstcollectie 2016

HEMA Kerstcollectie 2016

Kerst 2016 – HEMA Kerstcollectie 2016 met DIY Letterlampen als Kerstverlichting, Kerstballen, Kerst Koken & Tafelen Servies, Kerstbomen, Kerstservetten, Kerstcadeaus Inpakken & Kerstkaarten - MEER Kerst.... (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

HEMA's kerst collectie 2016 staat vol van de nieuwste trends in kerstaccessoires als kerstboomhangers, kerstverlichting, kaarsen, kersttafel koken en tafelen items en alles voor feestelijk kerstcadeaus inpakken.

De HEMA kerstcollectie van 2016 kent wederom letterlampen, de hit van de vorige kerst. Geweldige letter en circusverlichting in het alfabet plus extra tekens en een kerstboom en kerstster die je met DIY zelf kunt beplakken. Denk Christmas eigen stijl a la Las Vegas!

Wit, goud, zilver, rood en natuurlijk groen vormen de basis kerstkleuren in het HEMA kerstassortiment. De kleur goud en wit geven de kerstaankleding van het huis een luxe gevoel zonder dat het over de top is.

Kerst 2016 – HEMA Kerstcollectie 2016 met DIY Letterlampen als Kerstverlichting, Kerstballen, Kerst Koken & Tafelen Servies, Kerstbomen, Kerstservetten, Kerstcadeaus Inpakken met Kerstpapier en Labels. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Van kerst schorten, theedoeken tot bijpassende servetten laten bij een open keuken de kerstsfeer zo overgaan van de woonkamer in de keuken. Bijzonder leuk zijn de kerstverlichting figuren als een rendiergewei. 

Google+