HEMA Kerstcollectie 2017

HEMA Kerst Trends 2017

Kerst 2017 – HEMA kerstdecoratie in de kerstboom, kandelaars, kaarsen en kerstcadeaus in kerstpapier in goud kleur – MEER kerst inspiratie.. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

De kerstsfeer hangt al in de lucht bij HEMA. Ons Hollandse warenhuis presenteert de kerstcollectie voor 2017 online met mooie foto's van de nieuwste kerstdecoratie, kerstverlichting en accessoires voor de gedekte kersttafel.

HEMA heeft verschillende kerstkleuren in ieder zijn smaak om het huis mee te decoreren. De stijlvolle goud, blauw en zwarte kerstversiering in de groene kerstboom, terugkomend in bijpassende kandelaars en kaarsen, geeft een chique uitstraling aan de kerstwoning.

Kerst 2017 – HEMA kerstdecoratie in de kerstboom, kandelaars, kaarsen en vazen in goud kleur. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Kerst 2017 – HEMA gedekte kersttafel met servies, glazen, tafelkleden en servetten en tafeldecoratie in wit, goud en zwart kleur. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

De kersttafel gedekt met goudkleurige, witte en zwarte tafelaccessoires ziet er al fantastisch uit zonder dat er iets aan heerlijk eten op tafel staat. HEMA heeft speciaal voor deze kerst glazen, tafellaken, servetten, christmas crackers (feestwensen genoemd), menukaartjeswijnkoelers en dienbladen met sterrendecoratie voor de gedekte tafel.

Kerst 2017 – HEMA kleurrijke kerstdecoratie in de witte kerstboom, kandelaars, kaarsen, vazen kerstcadeaus verpakt in hard roze, blauw, geel kleur. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

De witte kerstboom is gedecoreerd met kerstballen en kersthangers in vrolijke kleuren als hard roze, blauw, groen en geel. Ook de HEMA kerstcadeaus voor kinderen zijn in kleurrijk kerstpapier verpakt.

Kerst 2017 – HEMA kerstdecoratie in de kerstboom, kandelaars, kaarsen, vazen kerstcadeaus verpakt in wit en naturel kleuren. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Kerst 2017 – HEMA kerstdecoratie in de kerstboom, kandelaars, kaarsen, vazen met kussens en plaids in wit, blauw en naturel kleuren. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Wit, grijs, blauw en naturel tinten zijn de kleuren van de HEMA kerstdecoratie en kerstornamenten in bovenstaande kerstboom. Gezellig met bijpassende HEMA kussens en plaids, zelfs de kerstpakjes zijn verpakt in licht kerstinpakpapier met labels van natuurlijke materialen.

Kerst 2017 – HEMA kerstdecoratie in de kerstboom, kandelaars, kaarsen, vazen kerstcadeaus verpakt in wit en rood kleur. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Kerst 2017 – HEMA gedekte kersttafel voor ontbijt met servies, glazen, tafelkleden en servetten en tafeldecoratie in wit en rood kleur. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Met de traditionele kerstkleuren rood en wit is zowel de versierde kerstboom als de gedekte ontbijttafel een herkenningpunt met kerst maar dan wel in een modern sausje gegoten. Heerlijk samen aan de kerstbrunch met een straalheldere witte tafellaken en bijpassende servetten voor het strakke HEMA servies.

Kerst 2017 – HEMA kerst koken & bakken met handige keukenhulpjes. (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Bij kerst horen natuurlijk heerlijke hapjes en koekjes, al dan niet zelf gebakken. Met de HEMA keukenhulpjes wordt het kerst koken en bakken helemaal leuk en lekker.

Meer HEMA kerstinspiratie en shoppen! 

Google+