Hollandse kerst 2019 met HEMA kerstballen

Helemaal Hollands... HEMA kerst 2019

Hema kerst 2019 – HEMA kerstballen als HEMA taart, tompouce, stroopwafels, rookworst en Jip & Janneke (Foto HEMA kerstspullen  op DroomHome.nl)

Wat is Kerst zonder een HEMA kerstboom in een vrolijk versierd huis? Dit jaar komt HEMA met een design dat helemaal in het teken staat van Holland.

Het is te herkennen aan de HEMA helden zoals de tompouce, rookworst, stroopwafel en Takkie. In dit assortiment heeft HEMA kerstballen in de vorm van typische Hollandse elementen: een zakje patat, schaatsen, een fiets, een windmolen of een grachtenpandje. Je hangt het allemaal in je boom. De kerstballen zijn verkrijgbaar in jouw HEMA-filiaal of op hema.nl

Hema kerst 2019 – HEMA kerstballen als HEMA taart, tompouce, stroopwafels, rookworst en Jip & Janneke (Foto HEMA kerstspullen  op DroomHome.nl)

HEMA taart, tompoucen, rookworst en stroopwafels als kerstdecoratie

Een glazen kersthanger in de vorm van een HEMA-icoon: de HEMA rookworst, stroopwafel, tompouce en Takkie van Jip & Janneke. Combineer ze voor een iconische Hollandse kerstboom. Pas je op dat je ze niet opeet!

Hema kerst 2019 – HEMA kerstballen als HEMA grachtenpand, klomp, fiets, windmolen en schaats (Foto HEMA kerstspullen  op DroomHome.nl)

HEMA kersttrend: Een echt Hollandse kerst!

Met deze unieke HEMA kerstversiering breng je een vrolijke kerstsfeer in huis met een vleugje Holland.

Hema kerst 2019 – HEMA kerstballen als HEMA zak patat, kerstman op een skateboard, kikker, panter en kat (Foto HEMA kerstspullen  op DroomHome.nl)

Voor een gekleurde HEMA kerstboom

Een kikker met hoed, een zakje patat of de kerstman op een skateboard. Met deze decoratieve HEMA kerst hangers en kerstspullen breng je je huis in een kleurrijke kerststemming.

Google+