I Love Veggie! - Groente en fruit kerstballen

Veggie kerstballen groente en fruit

I love veggies kerstballen – Groente en fruit kerstballen Vondels (Foto: Vondels kerstornamenten  op DroomHome.nl)

I Love Veggies kerstballen!

Voor alle vegetariers, veganisten en gezond eten liefhebbers: smakelijke kerstballen groente en fruit! Geef je kerstboom persoonlijkheid met groente en fruit kerstballen. Hang je boom of kersttak vol met alles wat je lekker vindt. De 'healthy' Vondels kerstballen zijn stuk voor stuk glazen pronkstukjes in je kerstboom. 

Vegetarische kerstballen – Groente en fruit kerstballen Vondels: gember, wortel, paprika, peper en kerstbal avocado (Foto: Vondels kerstornamenten  op DroomHome.nl)

De groente en fruit kerstballen Vondels zijn ook een geweldig kerstcadeau voor je foodie vrienden en familie. Welk stuk fruit of groente soort hoort eigenlijk bij die persoon in de kerstboom? Wat dacht je van verse gember, rode paprika en peper, een willie wortel of de all time favorite de avocado kerstbal? 

Vegetarische kerstballen – Groente en fruit kerstballen Vondels: mandarijn, banaan, citroen, ananas, avocado kerstbal en boterham met avocado, augurk, groene asperges, paprika, peper en wortel kerstballen (Foto: Vondels kerstornamenten  op DroomHome.nl)

Op de fruitafdeling van De Bijenkorf heb je een prachtige selectie fruit kerstballen met vershoudgarantie! Vondels kerstornamenten in mandarijn, banaan, citroen, ananas, augurken en groene asperges vorm zijn uit de koelkast gekomen, zo de kerstboom in.

Kerst 2022 bij warenhuis De Bijenkorf (Foto: De Bijenkorf, DroomHome.nl)  

Op de kerst 2022 afdeling van De Bijenkorf staat alles klaar voor een stijlvolle kerst! Van glamour Vondels kerstornamenten, luxe kersttafel dekken tot de beste en meest persoonlijke De Bijenkorf kerstcadeaus.

Kerstballen Vondels online shoppen, doe je hier!

Google+