Ikea kerst 2020 - Creëer magische momenten!

Een magische Ikea kerstmis, vier je zo!

Ikea kerst 2020 collectie – Ikea kerstboom met kerstballen, Ikea kerstster verlichting, kerstcadeaus inpakken en  Ikea kerstservies. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

De sfeervolle wintermaanden komen dichterbij - de perfecte tijd van het jaar om je huis extra gezellig te maken. Creëer magische momenten met de IKEA kerstcollectie 2020!

De IKEA kerst collectie biedt volop inspiratie voor het mooi dekken van de kersttafel, het versieren van de kerstboom en het aankleden van de rest van het huis met IKEA kerstversiering. Van kleurrijke kerstballen tot fonkelende kerststerren, van lekkernijen tot feestelijk inpakpapier.

 

Ikea kerst 2020 collectie – Ikea kerstboom met kerstballen, Ikea kerstkrans, kerstballen, Ikea kerstkoekjes en kerstcadeaus inpakken. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

IKEA kerstster 

De Ikea kerstster met LED verlichting is een sfeervol fonkelend lichtpunt in de woonkamer, keuken, maar zeker ook in de donkere hal. De papieren IKEA kerstster is verkrijgbaar in verschillende formaten en dessins.

Ikea kerst 2020 collectie – Alternatieve & duurzame Ikea kerstboom van bamboe met kerstverlichting en Ikea kerstballen. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Duurzame IKEA kerstboom

IKEA heeft dit jaar een bijzondere kerstboom: de IKEA kerstboom van bamboe. Een duurzame keuze en gemaakt met de hand - waardoor geen boom hetzelfde is.

Ikea kerst 2020 collectie – Ikea kersthapjes met Ikea kerstservies, glazen, schalen en etagère. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Het Ikea kerstbuffet is geopend!

Organiseer dit jaar een Zweeds kerstdiner met een volledig Ikea kerstbuffet: van gravad lachs, Zweedse balletjes en een kaasplankje, zeg maar etagere vol met smakelijke kazen, vruchten en crackers.

Ikea kerst 2020 collectie – Ikea kerstservies met rode glazen en bijpassend kerstkleed. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kerstservies Ikea op z'n mooist! 

Het 'kerstservies' van Ikea is net een stilleven op tafel. Het servies met de rode wijnglazen en tafelloper is ingetogen feestelijk voor intieme etentjes.

Ikea kerst 2020 collectie – Ikea kerstcadeaus inpakken met kerstpapier, jute en papieren kerstzakjes en labels. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Ikea kerstcadeaus inpakken

Het leuke aan kerst is dat de ingepakte kerstcadeaus al lange tijd om de natuurlijk Ikea kerstboom liggen te pronken. De aandacht voor het mooi en stijlvol inpakken van de kerstkadootjes is groter dan ooit. Van jute zakjes tot papieren kadodoosjes met een dennentakje als Ikea kerstversiering idee, maken de x-mas gifts extra sfeervol om te geven en te krijgen!

Ikea kerst 2020 collectie – Ikea kerstcadeaus inpakken met groen en goud kerstpapier, lintjes, touw en labels. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Met Ikea inpakken en weggeven!

In de Ikea kersttrend 2020 vind je de Ikea inpakpapier kleuren: groen, warm rood, goud en de tinten van natuurlijke materialen als touw, verkleurd papier en lichte houtsoorten.

Ikea kerst 2020 collectie – Alternatieve Ikea kerstboom en kerstkaartenhanger met kerstballen. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Ikea kaartenrek in kerststijl

Het kaartenrek in kerstboom vorm met piepkleine Ikea kerstverlichting lampjes aan de wand, is niet alleen leuk voor kerstkaarten, ook voor aardige quotes en kerstwensen. Je kunt er ook IKEA kerstversiering aan hangen, zoals de zwarte kerstballen in de foto.

God jul, van Ikea!

Google+