IKEA Kerst Trends 2016

IKEA Kerst Trends 2016

Kerst 2016: Ikea Kerst Collectie 2016 met Kleurrijke Kerstballen, Kaarsen en Kerstverlichting in de Woonkamer - MEER Kerst... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Om precies te zijn heeft Ikea 134 nieuwe kerstaccessoires in haar kerst 2016. Hier alvast wat sfeerfoto's van wat ons te wachten staat deze kerst. Van een Bohemian ikea kerst tot traditionele en luxueuxe kerstdecoratie.

Naast het traditionele rood en wit presenteert Ikea goud / koper kleurig, zilver en zwart als de kerstkleuren van 2016. Deze tinten vind je terug in de vele kerstballen, kerstdecoratie en kersthangers zowel rond en in kerstster vorm als kerstverlichting, maar ook kerstornamenten in natuurlijke materialen als zwart en rood geverfd hout.

Ikea kerst koken en bakken doe je natuurlijk ook geheel in kerstsfeer met het hele gezin. Van speciale papieren muffin bakjes tot koekjesvormen en deegrollers en taartvormen om de meest lekkere kerst taarten te bakken. Geheel in stijl met kerstschorten, servetten en theedoeken met traditionele Zweedse rood witte kerstpatronen.

Kerst 2016: Ikea Kerst Collectie 2016 met Speciale Ikea Kerst Koken en Bakken Accessoires, van Muffin Bakjes, Koekjes, Taartvormen, Kerst Keukentextiel en Kerstverlichting in de Keuken. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kerst 2016: Ikea Kerst Collectie 2016 met Ikea Gedekte Kersttafel met Servies en Kerstlakens en Servetten in de Eetkamer. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kerst 2016: Ikea Kerst Collectie 2016 met Ikea Gedekte Kersttafel met  Champagneglazen, Servies, Kerst Tafellopers en Kerstverlichting in de Eetkamer. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Het meest bijzondere moment is als iedereen tezamen aan de prachtig gedekte kersttafel verschijnt. Met mooi Ikea kerst servies en glasservies en tafellakens met servetten in de luxe kleuren zwart, wit met een goud/koper accent. De tafelverlichting wordt verzorgd door windlichten en kandelaars met rijke kaarsen.

Kerst 2016: Ikea Kerst Collectie 2016 met Speciale Ikea Kerst Beddengoed als Dekbedovertrek, Kussens, Kerstdecoratie als Kerstballen en Kerstverlichting in de Slaapkamer. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kerstslaapkamer - Een hele romantische Bohemian slaapkamer met beddengoed als dekbedovertrekken en kussens in rood met witte kerst prints. In de loop naar de kerst gaan we natuurlijk meer nieuws over Ikea kerst 2016 onthullen. Foto's: Ikea.nl 

Google+