Ikea kersttrends 2019 voor een Scandinavische kerst

Ikea kerst 2019 - God jul = Vrolijk kerstfeest

Ikea kerst 2019 – Ikea kerstdecoratie, kandelaars, kerstverlichting en guirlande (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

IKEA zorgt voor warmte en gezelligheid tijdens de donkere wintermaanden. Het Zweedse woonwarenhuis brengt comfort in een periode die voor veel mensen stressvol kan zijn. In de nieuwe wintercollectie vind je alles wat je nodig hebt voor koken, eten, decoreren en inpakken. De collectie is gericht op samenzijn: het op een fijne en gezellige manier samen feest vieren. De producten hebben vrolijke en gedurfde vormen met een Scandinavisch kerst tintje - met simpele en tegelijkertijd rijke patronen. Rood, blauw en neutrale kerstkleuren voeren de boventoon. De wintercollectie ligt vanaf oktober in de winkel.

Ikea kerst 2019 – Ikea kersttafel met servies, glazen, tafellaken en Strala lampen (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kerstservies Ikea

Bij het voorbereiden van een kerstdiner is de tafel feestelijk dekken een onmisbaar onderdeel. Dek de tafel met het VINTERFEST kerstservies: simpel en tijdloos, zachte en ronde vormen - een servies dat goed past bij elk ander servies.

Ikea kerst 2019 – Gedekte kersttafel met Ikea servies, glazen, tafellaken en etagère met hapjes (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Met het VINTERFEST tafelkleed met rood-witte print verander je de eettafel in een vrolijk kunstwerk. Maak de presentatie af met de VINTERFEST etagère, geschikt voor kleine hapjes en desserts.

Ikea kerst 2019 – Traditionele kerstboom met rode kerstballen (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Vrolijke kerstdecoratie

Versieren is een persoonlijk proces; de een houdt van een minimalistische aanpak, de ander leeft zich volledig uit. Deze collectie houdt rekening met iedereen. Ook kinderen komen aan bod. Er zijn leuke en vrolijke versieringen zoals rendieren en kleine kerstmannetjes waar zij makkelijk mee uit de voeten kunnen. Ouders mogen een stapje terug doen en zich laten verrassen door de creatieve uitspattingen van hun kinderen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Kerstkoekjes bakken met kinderen

Bakken is een feestje - zowel voor ouders als voor kinderen. Om kinderen in echte koks te veranderen, heeft IKEA een koksmutsje en schortje ontworpen. En met de bakvormpjes van deze wintercollectie kunnen de kinderen heel makkelijk overheerlijke koekjes bakken. Lekker én leuk!

Ikea kerst 2019 – Kerstcadeaus inpakken – Ikea pakpapier en lint (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kerstcadeautjes inpakken

Er zijn veel verschillende manieren om cadeaus in te pakken. Probeer eens iets nieuws en ga voor een duurzame oplossing: laat het inpakmateriaal onderdeel zijn van het kerstcadeau. Gebruik bijvoorbeeld het VINTERFEST koekblik of een keukenhanddoek - of zelfs de VISSVASS led-snoerverlichting.

Ikea kerst 2019 – Strala kerstverlichting (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kerst verlichting

Kerstverlichting is onmisbaar in de winterperiode en kerst. De juiste verlichting zorgt voor een knusse sfeer tijdens de donkere dagen, feestjes en gezellige avonden. Van decoratieve hanglampen tot schitterende sfeerlampjes; de STRÅLA lampen zijn er voor verschillende plekken in huis. Zo zijn de kandelaars perfect voor op de eettafel of in de vensterbank. De led-lampjes in de kandelaars zijn met een timer te bedienen en behouden hun warme gloed ruim zes uur.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+