Intratuin Kerst Trends 2016

Intratuin Kerst Trends 2016

Kerst 2016: Intratuin 5 Kerst Trends 2016 – Mystieke Bos, Romantische kerstdecoratie IJzige Gletsjer, Oude fabriek, Vrolijke Afrikaanse Markt kerstversiering en Traditionele kerstballen met Theedrinken met Oma – MEER Kerst Tips… (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Intratuin presenteert binnen het kerstassortiment van 2016 vijf nieuwe trends.

Dit zijn 'Door het mystieke bos' met een landelijke en natuurlijke uitstraling, 'Op de ijzige gletsjer' voor de romantici onder ons, 'In de oude fabriek' voor klanten die van stoer en industrieel houden, 'Naar de Afrikaanse markt' voor een bonte, kleurrijke en diverse uitstraling en tenslotte 'Thee drinken met oma' voor een traditionele touch. Naast deze stijlen ziet Intratuin een andere belangrijke trend opkomen: Hoe meer lichtjes, hoe beter. 

Kerst 2016: Intratuin Kersttrend 2016 ‘Door het Mystieke Bos’ met Natuurlijke Materialen Kerstdecoratie en Scandinavische Kerstballen.  (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Kersttrend: Door het Mystieke Bos

De producten die binnen de stijl 'Door het mystieke bos' vallen zijn zeer populair.

Deze stijl beschrijft de ruige, mystieke Nordic bossen en landschappen. Natuurlijke materialen uit de Scandinavische natuur domineren deze trend.

Met een spannende mix van wol, steen, hout, glas, vachten en prints van dieren en bossen creeer je binnen een 'ruige natuurlijke look' waar je je lekker op de bank nestelt tijdens de donkere dagen. 

Kerst 2016: Intratuin Kersttrend 2016 ‘Op de IJzige Gletsjer’ met Romantische Pastel Kleuren en Wit Tinten Kerstdecoratie en Scandinavische Kerstballen.  (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Kersttrend: Op de IJzige Gletsjer

Deze kersttrend heeft zijn roots op de uitgestrekte sneeuwvlaktes en gletsjers.

In de omgeving van sneeuw en ijs transformeren wij ons huis in een romantische, gezellige schuilplaats tegen de kou en gure wind. Voor het nieuwe cocoon-gevoel van deze kerst zien we veel pastel en wittinten: sneeuw, ijs, vanille, lichtgrijs en slagroom. Zachte en harige producten worden gecombineerd met lichte natuurlijke materialen zoals wit of vergrijsd hout. Vormen van ijskristallen en diamanten maken deze look helemaal af.

Kerst 2016: Intratuin Kersttrend 2016 ‘In een Oude Fabriek’ met Industriële Kerstdecoratie en Kroonkurken als Kerstballen.  (Foto Intratuin op DroomHome.nl) 

Kersttrend: In de Oude fabriek

In het interieur zagen we ook dit jaar veel industriele invloeden.

Gebouwen die vroeger werden gebruikt als werkplaats of fabriek doen nu dienst als woning. Oude stenen muren, betonnen vloeren en koperen leidingen. En wie niet in een oud fabriekspand woont moet slim zijn. De truc in deze stijl is het creeeren van imperfectie. Scheuren en rafels zijn met zorg aangebracht. Het hippe industriele wonen zal dit seizoen ook doorzetten in de kerstdecoratie. Het kleurenpalet van de trend 'In de Oude Fabriek' bestaat uit vergrijsde en aardse tinten gecombineerd met koper en wolkenwit. Laat de onbewerkte look goed tot zijn recht komen, hou het daarom clean en rustig. Er wordt veel gebruik gemaakt van metaal, koper, leer, oud hout, gietijzer en beton. Combinaties van grafische lijnen en industriele vormen passen helemaal bij een moderne, stoere kerst.

Kerst 2016: Intratuin Kersttrend 2016 ‘Naar de Afrikaanse Markt’ met Vrolijk Gekleurde Kerstdecoratie en Veertjes als Kerstballen.  (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Kersttrend: Naar de Afrikaanse Markt

Met al haar diversiteit, uitersten en tegenstellingen gaat deze trend over het combineren van stijlen en producten die nog nooit met elkaar gecombineerd zijn.

Het vrijgevochten en creatieve thema laat souvenirs, antiek en jeugdsentiment samenkomen. Vrolijke kleuren, prints en patronen zie je terug in de kerstdecoratie. Gebruik afgezwakte kleuren voor grote oppervlakten, want de items zijn al blikvangers van zichzelf. Kerstkleuren: mat rood en oranje, metallic goud en rose goud. 'Naar de Afrikaanse Markt' vertelt jouw persoonlijk kerstverhaal; van waar je bent geweest, waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt.

Kerst 2016: Intratuin Kersttrend 2016 ‘Theedrinken met Oma’ met Traditionele Kleuren Wit, Rood en Goud Gekleurde Kerstdecoratie en Rendier Kerstballen.  (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Kersttrend: Theedrinken met Oma

Traditioneel is ook dit jaar erg actueel. Heerlijk even bijkomen van de drukte van alledag en bijkletsen onder het genot van oma's kopje thee met een koekje.

De kleuren kerstrood, sneeuwwit en goud zorgen voor herkenning en het gezellige kerstfamiliegevoel. Combineer dit met warm hout, wol, zachte materialen, hertenkoppen, ruit dessins en sierlijke vormen. Op die manier maak je de traditionele kerst helemaal van nu.

Kerstverlichting

Hoe meer lichtjes, hoe beter!

De naked wire, draadverlichting zonder kunststof omhulsel, is de kerstverlichting trend 2016! Bron: Intratuin.nl 

Google+